Lecol Intense Cleaner OH27 1L

Lecol Intense Cleaner OH27 1L

Lecol Intense Cleaner OH27 reinigt de de vloer intensief en is tevens een ontvetter/wasverwijderaar. Dit product is geschikt voor alle met natuur-olie, hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en houten vloeren. Ook kunt u Lecol Intense Cleaner OH27 buiten gebruiken om uw terras te reinigen.

6 op voorraad

24,95

Product Description

Lecol Intense Cleaner OH27 beschrijving

Lecol Intense Cleaner OH27 reinigt de de vloer intensief en is tevens een ontvetter/wasverwijderaar. Dit product is geschikt voor alle met natuur-olie, hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en houten vloeren. Ook kunt u Lecol Intense Cleaner OH27 buiten gebruiken om uw terras te reinigen. Lecol Intense Cleaner OH27 verwijdert de waslagen van met was behandelde parketten. Ook verwijdert het vuil van de vloer. Dit product moet met water verdunt worden.

Lecol Intense Cleaner OH27 gebruiksaanwijzing

U brengt de Lecol Intense Cleaner OH27 aan met een lichtvochtige doek of borstel op de vloer. Eerst met water verdunnen 1:4 of 1:2. Dit is afhankelijk van hoeveel u wilt gebruiken. Voor particulieren wordt 4 liter aangeraden en voor professionelen 2 liter. Korte tijd laten intrekken en vervolgens het vuil en de wasresten afnemen met een doek. Na dweilen dient altijd met zuiver water gedaan te worden. Na drogen dient een nabehandeling gedaan te worden met Lecol Conditioner OH25 bij geoliede vloeren, en bij met was behandelde vloeren Lecol Wax Care OH39. Dit product bevat zeep, anionische en niet-anionische tenside, bindmiddel en geurstoffen. Buiten bereik van kinderen houden en Lecol Producten altijd in originele verpakkingen gesloten bewaard houden. Ook vorstvrij! U gebruikt Lecol Intense Cleaner OH27 1-2 keer per jaar, afhankelijk van de vervuilingsgraad.

Lecol Intense Cleaner OH27 eigenschappen

Lecol Intense Cleaner OH27 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 100 m2/ 2 tot 4 liter water

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Intense Cleaner OH27.
Veiligheidsblad voor de Lecol Intense Cleaner OH27.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax, Olie