Lecol Easy Polish OH41 1L

Lecol Easy Polish OH41 1L

De Lecol Easy OH41 is te gebruiken op alle gelakte vloeren. Het product is matglanzend en antislip. Ook kan de Lecol Easy Polish OH41 erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

Wissen

Vanaf: 13,35

Product Description

Lecol Easy Polish OH41 beschrijving

De Lecol Easy OH41 is te gebruiken op alle gelakte vloeren. Het product is matglanzend en antislip. Ook kan de Lecol Easy Polish OH41 erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en is veegvast.

Lecol Easy Polish OH41 gebruiksaanwijzing

Voordat u het product aanbrengt op de ondergrond, moet het zuiver, droog, stof en vet- wasvrij zijn. De wat oudere vloeren moeten van te voren eerst grondig gereinigd worden met Lecol Remover OH45. Om ervoor te zorgen dat ze helemaal schoon, vet- en wasvrij zijn. Daarna gelijk naspoelen met schoon water. Voor bescherming van een nieuwe laklaag (na 14 dagen) gebruikt dan de Lecol Polish OH41 Extra Mat, deze hoeft niet te worden verdund. Aanbrengen op een volledig droge vloer tegelijkertijd met een pluisvrije doek de polisverdeler opbrengen. Als de Lecol Easy Polish OH41 Extra Mat dof wordt of er ontstaan loopvlakken dan kunt u een volledig of gedeeltelijk nieuwe laag niet verdund aanbrengen. Het kan ook worden verdund met water in een verhouding van 1 : 5 of 1 : 10. LET OP: Laat de vloer volledig drogen en niet naboenen. De droogtijd bedraagt ongeveer 30 minuten en na gebruik raden wij u aan om het na te spoelen met schoon water. Wij raden aan om de behandelde vloer na te reinigen met de Lecol Clean OH49.

Lecol Easy Polish OH41 Eigenschappen

Lecol Easy Clean Polish OH41 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Leco Easy Clean Polish OH41 is verkrijgbaar in de afwerking: zijdemat en extra mat.
Verbruik: 30 ml /m2.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Easy Polish OH41.
Veiligheidsblad voor de Lecol Easy Polish OH41.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

30 – 40m2 p/l

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Productsoorten

Lak, Onderhoud Lak