Stadler Form Hygrometer Selina

  • Stadler Form Hygrometer Selina

Stadler Form Hygrometer Selina

Bent u ook erg benieuwd, wat uw luchtvochtigheid in huis is? Maar twijfelt u nog, of een luchtbevochtiger echt nodig is in uw huis?

Wissen

Vanaf: 29,45

Product Description

Stadler Form Hygrometer Selina toepassing

Bent u ook erg benieuwd, wat uw luchtvochtigheid in huis is? Maar twijfelt u nog, of een luchtbevochtiger echt nodig is in uw huis? Door middel van een Stadler Form Hygrometer Selina is een digitale hygrometer weet u, naar aanleiding van het luchtvochtigheidspercentage, of u al gezond leeft in uw huis of niet. Dit apparaat heeft een goede kwaliteit / prijsverhouding.

Maar het is niet alleen een hygrometer, maar ook een weerstation. Zo geeft het ook de tijd aan, het jaartal en de maand. Verder zijn afleesbaar de weersverwachting, relatieve luchtvochtigheid en binnen temperatuur. Om het compleet te maken is er een kalenderdisplay en een temperatuurtrend zichtbaar. Vele functies in één! De Selina is ontworpen door Matti Walker en zorgt voor een unieke uitstraling. De hygrometer wordt geleverd met batterijen.

Stadler Form Hygrometer Selina gebruiksaanwijzing

Voordat u de Selina gaat gebruiken dient u eerst de handleiding door te lezen. Hierin staat ook hoe u het apparaat kunt instellen.

Stadler Form Hygrometer Selina eigenschappen

Afmetingen 9 cm breed, 3.8 cm diep.
Gewicht 0,70 gram.
Lengte 9,3 cm.

Additional Information

Merk

stadler form luchtbevochtigers

Variant

1 stuk berry, 1 stuk bronze, 1 stuk lime, 1 stuk wit, 1 stuk zwart