Bona Mix en Fill Voegenkit

  • Bona Mix en Fill

Bona Mix en Fill Voegenkit

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

De Bona Mix en Fill voegenkit is een water-gedragen parketvoegenkit die geschikt is voor alle houtsoorten, behalve merbau. Deze voegenkit wordt gemengd met het schuurstof van de te behandelen vloer waardoor er een natuurlijke kleuring ontstaat die past bij de rest van de vloer

Wissen

Vanaf: 19,95 Vanaf: 13,95

Product Description

Bona Mix en Fill Voegenkit toepassing

De Bona Mix en Fill voegenkit is een water-gedragen parketvoegenkit die geschikt is voor alle houtsoorten, behalve merbau. Deze voegenkit wordt gemengd met het schuurstof van de te behandelen vloer waardoor er een natuurlijke kleuring ontstaat die past bij de rest van de vloer.

Bona Mix en Fill Voegenkit gebruiksaanwijzing

Voordat u de Bona Mix en Fill Voegenkit gebruikt zorg ervoor dat de vloer goed droog, vuil vrij en goed geacclimatiseerd is. Temperatuur van de kamer mag niet lager zijn dan 13 graden. Ook moet u de Bona Mix en Fill Voegenkit goed schudden voor gebruik. Vervolgens begint u met het mengen van de mix met schuurstof tot een soepele massa. Breng met de voegenkit aan in alle gaatjes met rvs spatel. Wacht totdat de Bona Mix en Fill Voegenkit gedroogd is en schuur daarna het overtollige voegenkit weg.

Bona Mix en Fill Voegenkit gebruiksaanwijzingen.

Bona Mix en Fill Voegenkit eigenschappen

Bona Mix en Fill Voegenkit is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Verbruik: 10 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

voorstrijk en egalisatiemateriaal

Inhoud

1 Liter, 5 Liter

Levertijd

Binnen 3 werkdagen