Dumby PVC Polish 1L

Dumby PVC Polish 1L

Dumby Polish voor PVC vloeren brengt een nieuwe beschermlaag aan op uw vloer, hiermee bezorgt u uw vloer een matte glans. Ook maakt u de vloer hierdoor slijtbestendig en antislip. Als u kleine beschadigingen of krassen in uw PVC vloer heeft zitten, worden deze gemakkelijk opgevuld.

Uitverkocht

Product Description

Dumby Polish voor PVC vloeren toepassing

Dumby Polish voor PVC vloeren brengt een nieuwe beschermlaag aan op uw vloer, hiermee bezorgt u uw vloer een matte glans. Ook maakt u de vloer hierdoor slijtbestendig en antislip. Als u kleine beschadigingen of krassen in uw PVC vloer heeft zitten, worden deze gemakkelijk opgevuld. Wanneer u Dumby Polish voor PVC vloeren periodiek gaat behandelen, blijft uw vloer in perfecte staat.

Dumby Polish voor PVC vloeren gebruiksaanwijzing

Voor u uw vloer gaat behandelen met Dumby Polish voor PVC vloeren, dient u uw vloer te behandelen met Dumby Reiniger voor PVC vloeren. Wanneer u de vloer wilt behandelen met Dumby Polish voor PVC vloeren, moet de vloer goed opgedroogd zijn. Als u het product gaat gebruiken voor huishoudelijk gebruik, dan adviseren wij u om het 2 tot 3 lagen per keer aan te brengen. Voor commercieel gebruik adviseren wij om het 4 tot 5 lagen aan te brengen. Uw vloer is per laag circa 20 tot 30 minuten opgedroogd. Waarschuwing: Houdt het product uit de buurt van ogen, mond en kinderen.

Dumby Polish voor PVC vloeren eigenschappen

Dumby Polish voor PVS vloer is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 50 m2 / 1l.

 

Additional Information

Merk

Dumby

Inhoud

1 Liter, 2 liter