Dumby Polish Lak

Dumby Polish Lak

Dumby polish voor gelakte houten vloeren is een oplosmiddelvrij product voor uw gelakte vloer. Het reinigt en beschermt uw vloer en maakt het weer als nieuw.

13,90

Product Description

Dumby Polish Lak toepassing

Voorheen was dit Dumby Polish Lak Groen. Dumby polish voor gelakte houten vloeren is een oplosmiddelvrij product voor uw gelakte vloer. Het reinigt en beschermt uw vloer en maakt het weer als nieuw. Het geeft uw vloer weer een mooie maate slijtbestendige en antislip beschermlaag. Het zal kleine krasjes en beschadigingen opvullen. Deze Dumby Polish voor gelakte houten vloeren heette voorheen Dumby Groen. Voordat u de Polish gaat gebruiken dient u eerst de vloer te reinigen en te ontvetten met Dumby Intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren. Dit zal de hechting ook bevorderen van de Polish. Wekelijkse reiniging kunt u doen met Dumby Reiniger voor gelakte houten vloeren.

Dumby Polish Lak gebruiksaanwijzing

Heeft u een oudere voer? Dan adviseren wij u om voor de behandeling met Dumby Polish Lak uw vloer te behandelen met Dumby Intensiefreiniger. Dit product zorgt er voor dat uw vloer gereinigt en ontvet wordt. De gebruiksaanwijzing van dit product kunt u vinden op onze site. Dumby Polish Lak droogt het snelst wanneer de te bewerken ruimte een temperatuur heeft van minimaal 18 graden. U behandeld de vloer baan voor baan, net zoals bij de Dumby Rood Lak Finish. U brengt Dumby Groen Lak Polish aan met bij voorkeur een Dumby Polishmop of een Dumby Pluisvrije doek. U brengt dit product 2 tot 3 keer per jaar op uw vloer aan. Voor de dagelijkse onderhoud raden wij u aan om Dumby Reiniger voor gelakte houten vloeren te gebruiken.

Dumby Polish Lak eigenschappen

Dumby Polish Lak is vekrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 40 m2 / 1 liter.

Additional Information

Merk

Dumby

Productsoorten

Lak, Onderhoud Lak