Bruynzeel Waxolie 1L

  • Bruynzeel Waxolie

Bruynzeel Waxolie 1L

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Lees voor meer informatie de productbeschrijving hieronder.

Uitverkocht

Product Description

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Als alternatief raden wij de Floorservice onderhoudsolie aan. Let wel op dat het resultaat van dit product kan afwijken van Bruynzeel Waxolie. Het wordt daarom geadviseerd eerst een klein stukje vloer buiten het zicht te behandelen voordat u de gehele vloer behandeld. Op deze manier kunt u zien hoe de huidige afwerking reageert op het nieuwe product. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bruynzeel Waxolie toepassing

Bruynzeel Waxolie is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren. Deze Bruynzeel Waxolie beschermt uw vloer en geeft een natuurlijke matglanzende uitstraling waarbij de houtstructuur fraai geaccentueerd wordt. De Bruynzeel Waxolie is gemaakt op basis van natuurlijke olien en wassen. Eén laag is meestal voldoende, indien gewenst kunnen er 2 lagen aangebracht worden.

Bruynzeel Waxolie gebruiksaanwijzing

Voordat u begint met de Bruynzeel Waxolie dient u eerst de vloer droog, vet- stofvrij te maken. gebruik een vloertrekker of een niet pluizende doek. Breng de Bruynzeel Waxolie dun en gelijkmatig aan. Probeer banen te trekken en het overtollige olie doorschuiven naar de volgende baan. De eerst laag heeft een droogtijd van 6 – 12 uur. De tweede laag heeft een droogtijd van 12 – 24 uur. Dit is afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Probeer zo goed mogelijk te ventileren en vermijd vocht.

Bruynzeel Waxolie eigenschappen

Bruynzeel Waxolie is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 15 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Bruynzeel

Inhoud

1 Liter