Bruynzeel Parketwas Vloeibaar 1L

  • Bruynzeel Vloeibare was

Bruynzeel Parketwas Vloeibaar 1L

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Lees voor meer informatie de productbeschrijving hieronder.

Uitverkocht

Product Description

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Als alternatief raden wij de Lecol Step Stop OH36 vloeibare was aan. Let wel op dat het resultaat van dit product kan afwijken van Bruynzeel Parketwas Vloeibaar. Het wordt daarom geadviseerd eerst een klein stukje vloer buiten het zicht te behandelen voordat u de gehele vloer behandeld. Op deze manier kunt u zien hoe de huidige afwerking reageert op het nieuwe product. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Bruynzeel Parketwas Vloeibaar toepassing

Bruynzeel parketwas vloeibaar is bedoeld voor het onderhoud van uw wasvloer. De natuurlijke structuur van het hout wordt verdiept en zorgt voor bescherming tegen vuil en vlekken. Deze bruynzeel parketwas bevat een anti-slip bestanddeel. Indien nodig kunt u oude waslagen verwijderen met de bruynzeel wasremover.

Bruynzeel Parketwas Vloeibaar gebruiksaanwijzing

Voordat u begint dient u eerst de vloer stofvrij te maken en de oude waslagen verwijderen met Bruynzeel Brenonline Wasremover. Daarna op schone, droge vloer dun en gelijkmatig aanbrengen met een niet pluizende doek of vloerwrijver. De vloer moet hierna 4 uur drogen. Na de droging krachtig uitwrijven met doek of vloerwrijver. Als de eerste laag dof wordt, opnieuw de Bruynzeel Parketwas Vloeirbaar aabrengen.

Bruynzeel Parketwas Vloeibaar eigenschappen

Bruynzeel Parketwas Vloeibaar is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 60 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Bruynzeel