Bruynzeel Parketwas Vast

  • Bruynzeel Parketwas Vast

Bruynzeel Parketwas Vast

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Lees voor meer informatie de productbeschrijving hieronder.

Uitverkocht

Product Description

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Als alternatief raden wij de Lecol Power Wax OH35 vaste was aan. Let wel op dat het resultaat van dit product kan afwijken van Bruynzeel Parketwas Vast. Het wordt daarom geadviseerd eerst een klein stukje vloer buiten het zicht te behandelen voordat u de gehele vloer behandeld. Op deze manier kunt u zien hoe de huidige afwerking reageert op het nieuwe product. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Bruynzeel Parketwas Vast toepassing

Bruynzeel Parketwas Vast is bedoeld voor het onderhoud van uw wasvloer. De natuurlijke structuur van het hout wordt verdiept door de was en het zorgt voor bescherming tegen vuil en vlekken. Deze bruynzeel Parketwas bevat een anti-slip bestanddeel. Deze vaste was is wat lastiger aanbrengen, maar doordat er meer vaste stoffen in zitten, biedt het ook meer bescherming tegen vuil en vlekken. Er is ook een Bruynzeel Parketwas Vloeibaar.

Bruynzeel Parketwas Vast gebruiksaanwijzing

U begint de vloer stofvrij te maken en indien nodig oude waslagen verwijderen met Bruynzeel Wasremover. Vervolgens brengt u de Bruynzeel Parketwas Vast aan op een schone en droge vloer. Het aanbrengen van de Bruynzeel Parket Vast dient u dun en gelijkmatig te doen met een doek of vloerwrijfen. Daarna dient het 2 tot 4 uur te drogen hierna krachtig uitwrijven met een doek of vloerwrijver.

Bruynzeel Parketwas Vast eigenschappen

Bruynzeel Parketwas Vast is verkrijgbaar in: 1 kilogram.
Verbruik: 30 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Bruynzeel