Boneco Ionic Silver Stick A7017

Boneco Ionic Silver Stick A7017

De Boneco Ionic Silverstick doodt bacteriën doormiddel van een ioniserende werking. Deze Ionic Silverstick wordt vooral aangeraden om te gebruiken bij stilstaand water, omdat in dit water de bacteriën meer kans hebben om zich te verspreiden. De Ionic silverstick voor de Boneco behoort u jaarlijks te vervangen.

Uitverkocht

Product Description

Boneco Ionic Silver Stick toepassing

De Boneco Ionic Silverstick doodt bacteriën door middel van een ioniserende werking. Deze Ionic Silverstick wordt vooral aangeraden om te gebruiken bij stilstaand water, omdat in dit water de bacteriën meer kans hebben om zich te verspreiden. De Ionic Silver Stick voor de Boneco behoort u jaarlijks te vervangen.

Boneco Ionic Silver Stick technische informatie

De Ionic Silver Stick (ISS) is de oplossing voor het schoonhouden van water zonder chemische toevoegingen.

 

Werking en gebruik

Werkt tegen meer dan 650 bacterie- en virussoorten. Deze Ionic Silver Stick kan in iedere willekeurige Boneco luchtbevochtiger geplaatst worden.

De gepatenteerde Ionic Silver Stick® (ISS) gebruikt de antibacteriële werking van zilver die meer dan 650 bacteriën en virussen doodt.
De ISS werkt, zodra het met water in aanraking komt – ook bij uitgeschakeld apparaat. Bij contact met water laten de speciale zilverionen los tot de benodigde concentratie in het water bereikt is.

De zilverionen die van het oppervlak loslaten worden vanuit het midden van de stick weer aangevuld. Daardoor wordt een langdurige werking van de Ionic Silver Sticks® bereikt.

Boneco Ionic Silver Stick eigenschappen

Inhoud: 1 stick.

Additional Information

Merk

Boneco luchtbevochtigers