Boneco Hybride-Filter voor Boneco H680

  • Boneco Hybride-Filter

Boneco Hybride-Filter voor Boneco H680

Het Boneco Hybride-Filter voor de Boneco luchtbevochtiger & luchtreiniger H680 is het allernieuwste luchtfilter op de markt. Het filter combineerd een hoogwaardig HEPA-Filter met een actief koolstoffilter.

80,00

Product Description

Boneco Hybride-Filter voor Boneco H680 Toepassing

Het Boneco Hybride-Filter voor de Boneco luchtbevochtiger & luchtreiniger H680 is het allernieuwste luchtfilter op de markt. Het filter combineert een hoogwaardig HEPA-Filter met een actief koolstoffilter.

Het HEPA-Filter verwijdert 99% van alle zwevende stofdeeltjes, haren van huisdieren en fijnstof in de lucht. De gevoeligheid voor allergieën wordt door dit HEPA-Filter drastisch verminderd.

Het koolstoffilter verwijdert schadelijke stoffen, virussen, bacteriën, huisstofmijt, tabaksrook, en overwint onaangename geuren.

Door de unieke combinatie van deze 2 filters biedt de Boneco Hybride Filter voor de Boneco H680 alles wat nodig is voor een juist klimaat, schone lucht en gezonde leefomgeving.

Boneco Hybride-Filter voor Boneco H680 Gebruiksaanwijzing

Het Boneco Hybride-Filter kan worden gebruikt in combinatie met de Boneco luchtbevochtiger & luchtreiniger H680. Eenvoudig te vervangen en los van elkaar te plaatsen.

Boneco Hybride-Filter voor Boneco H680 eigenschappen

Additional Information

Merk

Boneco luchtbevochtigers