Bona Reiniger navulling 4L

  • Bona Houten vloer navulling 4L

Bona Reiniger navulling 4L

Let op! De navulling voor een geoliede vloer is alleen in 2,5L verkrijgbaar dus niet in 4L zoals bij gelakt en laminaat /tegelvloer.

Bona Houten Vloer Reiniger wordt toegepast op alle soorten parket en kurkvloeren om een gereinigd eindresultaat te behalen. Is uw sprayflacon leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met dit product dat per 4 liter verkocht wordt. Bona Houten Vloer Reiniger is het beste te gebruiken in combinatie met de Bona Mop voorzien van de Bona Reinigingspad. Dit heeft het grote voordeel dat u kunt werken zonder vieze of natte handen te krijgen.

Wissen

Vanaf: 17,35 Vanaf: 15,95

Product Description

Bona Spray navulling Beschrijving

Let op! De navulling voor een geoliede vloer is alleen in 2,5L verkrijgbaar dus niet in 4L zoals bij gelakt en laminaat /tegelvloer.

 

Bona Spray navulling wordt toegepast op alle soorten parket en kurkvloeren om een gereinigd eindresultaat te behalen. Is uw sprayflacon leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met dit product dat per 4 liter verkocht wordt. de Bona Spray navulling is het beste te gebruiken in combinatie met de Bona Mop voorzien van de Bona Reinigingspad. Dit heeft het grote voordeel dat u kunt werken zonder vieze of natte handen te krijgen. De Bona Spray navulling is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van gelakte of met hardwas behandelde houten vloeren. De speciale ‘streeploze’ formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil. Kortom een gemakkelijk product dat effectief en eenvoudig in gebruik is.

Bona Spray navulling gebruiksaanwijzing

Voordat u het product aanbrengt, dient u eerst al het vuil te verwijderen van het te bewerken oppervlak. Dit kunt u doen met een stofzuiger of met een droge Bona Reiniger Pad. Vervolgens sprayt u de Bona Houten Vloer reiniger direct op de vloer, of u sprayt het op de Bona reiniger pad. Ten slotte bevestigt u de Bona Reinigings Pad aan de Mop en reinigt u het oppervlak. Even laten drogen en nawissen is niet nodig. Het product wordt gebruiksklaar geleverd en hoeft dus niet verdunt te worden. De sprayflacon wordt verkocht per liter, en de navulling van de sprayflacon per 4 liter. Grondstoffen: WATER, Alcohol met lange keten (C10), gealkoxyleerd, PPG-2 METHYLETHER, Alcoholethoxylaat, PROPYLEENGLYCOL PROPYLETHER, Alanine, N,N-bis(carboxymethyl)-, trinatriumzout, Polymeer, Citroenzuur, Parfum, BENZISOTHIAZOLINONE, NATRIUMHYDROXIDE. De Bona Houten Vloer Reiniger is licht geparfumeerd en is volledig biologisch afbreekbaar.

Bona Spray navulling eigenschappen

Bona Spray navulling is verkrijgbaar in: 4 liter.
Bona Spray navulling is verkrijgbaar in de varianten: Geschikt voor houten vloer, geschikt voor tegel/laminaat vloer.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Spray Mop.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax, Lak, Olie