Bona Spray Mop

  • Bona Spay Mop Houten

Bona Spray Mop

Bona Spray Mop is een ergonomisch apparaat om uw houten vloeren professioneel te reinigen. Bona Spray Mop is uitermate geschikt voor kleinere vloeren in de schoonmaakbranche, maar ook voor u, de consument. Met een Bona Spray Mop kunt u snel en eenvoudig uw vloer schoonmaken. U hoeft met dit apparaat nooit meer de fles vast te houden en u hoeft nooit meer te vergeten waar u de fles hebt neergezet. U klikt de Bona Spray Mop cartridge in het apparaat, en vervolgens kunt u het reinigingsmiddel met behulp van het handvat op de vloer sprayen. Zo hoeft u nooit meer te bukken tijdens het reinigen van uw vloer.

Wissen

Vanaf: 46,45 Vanaf: 32,45

Product Description

Bona Spray Mop beschrijving

Bona Spray Mop is een ergonomisch apparaat om uw houten vloeren professioneel te reinigen. Bona Spray Mop is uitermate geschikt voor kleinere vloeren in de schoonmaakbranche, maar ook voor u, de consument. Met een Bona Spray Mop kunt u snel en eenvoudig uw vloer schoonmaken. U hoeft met dit apparaat nooit meer de fles vast te houden en u hoeft nooit meer te vergeten waar u de fles hebt neergezet. Bona Spray Mop Houten Vloeren stelt u in staat uw houten vloer in een handomdraai te reinigen en te onderhouden. De Bona Spray Mop heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudig in gebruik, kan snel worden samengesteld en bijgevuld met de speciaal ontwikkelde Bona Vloer Reiniger Cartridge. Gewoon sprayen en wissen!

Bona Spray Mop gebruiksaanwijzing

U klikt de Bona Spray Mop cartridge in het apparaat, en vervolgens kunt u het reinigingsmiddel met behulp van het handvat op de vloer sprayen. Zo hoeft u nooit meer te bukken tijdens het reinigen van uw vloer.
Na een aantal keer reinigen kan de olielaag/vloer schraal worden. De vloer dan behandelen met een onderhoudsolie). Bona Spray Mop Houten Vloeren heeft navulbare cartridges, heeft een ergonomisch ontwerp, een eenvoudige reiniging zonder resten of strepen achter te laten, heeft een draaibare voet om zelfs de moeilijkste plaatsen te bereiken, beschikt over machinewasbare microvezel Cleaning Pad.

Bona Spray Mop eigenschappen

Bona Spray Mop is verkrijgbaar in: 1 stuk per verpakking.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Spray Mop.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax, Lak, Olie

Garantie

12 maanden