Bona Rich Tone Grey 5L

  • Bona Rich Tone

Bona Rich Tone Grey 5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Bona Rich Tone Grey is een voorbehandeling voor eiken vloeren voor het creëren van een rijke, donkergrijze verkleuring. Bona Rich Tone Grey kan u vloer een moderne en chique uitstraling geven. Om de kleur van Bona Rich Tone Grey te versterken of te veranderen, kan tot 5% Bona Mix Colour worden toegevoegd.

124,95

Product Description

Bona Rich Tone Grey toepassing

Bona Rich Tone Grey is een voorbehandeling voor eiken vloeren voor het creëren van een rijke, donkergrijze verkleuring. Bona Rich Tone Grey kan u vloer een moderne en chique uitstraling geven. Om de kleur van Bona Rich Tone Grey te versterken of te veranderen, kan tot 5% Bona Mix Colour worden toegevoegd. De laag droogt snel, is eenvoudig aan te brengen, watergedragen en volledig geurloos. Het te behandelen oppervlak moet goed geschuurd, droog en vrij zijn van schuurstof, olie, was en andere verontreinigingen voordat u kunt beginnen. Na behandeling kunt u uw vloer een extra beschermlaag geven door Bona Craft Oil Pure aan te brengen. Bona Craft Oil Pure heeft minimaal 12 uur nodig om te drogen.

Bona Rich Tone Grey gebruiksaanwijzing

Breng een gelijkmatige laag Bona Rich Tone Grey aan met een Bona Olie Vachtwisser in de richting van de houtnerf (8-10 m2/liter – 120-100 g/m2). Nat-in- nat overlappen. Indien er meer intensiteit is gewenst of als de 1e laag oneffen is, dan is het mogelijk om een tweede laag aan te brengen na 1 tot 2 uur. Laat de laatste laag 5 tot 10 uur drogen. Het oppervlak voorzichtig schuren met een Bona Scrad Pad onder een boenmachine (laag toerental). Beweeg de machine snel en systematisch. Stofzuigen om het stof te verwijderen. Bona Rich Tone Grey in combinatie met Bona Craft Oil, leverbaar in verschillende kleuren, kunt u een 2 dimensionale effect creëren. Elke korrel en nerf wordt geaccentueerd, met de oorspronkelijke houtkleur als schril contrast. Meer informatie over een 2 dimensionale effect kunt u lezen in de brochure van Bona die aan het eind van deze pagina te vinden is. Het vergrijzende effect komt tot stand door een chemische reactie met het eikenhout. Resultaten zullen variëren afhankelijk van de sortering. Maak een test voor het gebruik voor het gewenste resultaat. De reactie van de Bona Rich Tone Grey zal tevens afhangen van het land van herkomst. Daar kan het Eiken looizuurgehalte per land afwijken.

Bona Rich Tone Grey eigenschappen

Bona Rich Tone Grey is verkrijgbaar in: 5 liter.
Verbruik: 8 – 10 m2 / 1L.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Rich Tone Grey.
Veiligheidsblad voor de Bona Rich Tone Grey.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

5 – 10 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie