Bona Reiniger Tegel en Laminaat Reiniger Sprayflacon 1L

  • Bona Houten vloer sprayflacon

Bona Reiniger Tegel en Laminaat Reiniger Sprayflacon 1L

Bona Houten Vloer Reiniger wordt toegepast op alle soorten parket en kurkvloeren om een gereinigd eindresultaat te behalen. Het product wordt gebruiksklaar geleverd in een handige spuitflacon. Is uw sprayflacon leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met Bona Houten Vloer Reiniger Navulling dat per 4 liter verkocht wordt. Bona Houten Vloer Reiniger is het beste te gebruiken in combinatie met de Bona Mop voorzien van de Bona Reinigingspad. Dit heeft het grote voordeel dat u kunt werken zonder vieze of natte handen te krijgen.

Wissen

9,95

Product Description

Bona Reiniger Sprayflacon beschrijving

Bona Reiniger Sprayflacon wordt toegepast op alle soorten parket en kurkvloeren om een gereinigd eindresultaat te behalen. De speciale ‘streeploze’ formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil. Het product wordt gebruiksklaar geleverd in een handige spuitflacon. Is uw flacon leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met Bona Spray navulling dat per 4 liter verkocht wordt. Bona Houten Vloer Reiniger is het beste te gebruiken in combinatie met de Bona Spray Mop voorzien van de Bona Reinigingspad. Dit heeft het grote voordeel dat u kunt werken zonder vieze of natte handen te krijgen.

Bona Reiniger Sprayflacon gebruiksaanwijzing

Voordat u Bona Houten Vloer Reiniger aanbrengt, dient u eerst al het vuil te verwijderen van het te bewerken oppervlak. Dit kunt u doen met een stofzuiger of met een droge Bona Reiniger Pad. Vervolgens sprayt u de Bona Houten Vloer reiniger direct op de vloer, of u sprayt het op de reiniger pad. Ten slotte bevestigt u de Bona ReinigingsPad aan de Bona Spray Mop en reinigt u het oppervlak. Even laten drogen en nawissen is niet nodig. Het product wordt gebruiksklaar geleverd en hoeft dus niet verdunt te worden. De sprayflacon wordt verkocht per liter, en de navulling van de sprayflacon per 4 liter. Het product is PH neutraal en geschikt voor alle gelakte, geoliede of gewaxte parketvloeren, houten oppervlakken en kurkvloeren. Geoliede houten vloeren dienen na een aantal keer reinigen – als de vloer schraal begint te worden – behandeld te worden met een onderhoudsolie. U kunt het product gebruiken met de Bona Spray Mop en de Bona Reinigingspad.

Bona Reiniger Sprayflacon eigenschappen

Bona Reiniger Sprayflacon is verkrijgbaar in: 1 liter.
Bona Reiniger Sprayflacon is verkrijgbaar in de varianten: geschikt voor houten vloer en geschikt voor laminaat/tegel vloer.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Spray Mop.

 

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax, Lak, Laminaat, Olie