Bona Prime Amberseal Grondlak 5L

  • Bona Amberseal

Bona Prime Amberseal Grondlak 5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

De Bona Prime Amberseal grondlak is een unieke watergedragen grondlak. De Bona Prime Amberseal grondlak combineert de warme kleur van een tradditionele olie met de veiligheid en lage VOS-gehaltes van watergedragen grondlakken.

137,50

Product Description

Bona Prime Amberseal Grondlak toepassing

De Bona Prime Amberseal Grondlak is een unieke watergedragen grondlak. De Bona Prime Amberseal Grondlak combineert de warme kleur van een traditionele olie met de veiligheid en lage VOS-gehaltes van watergedragen grondlakken. De Bona Prime Amberseal Grondlak is speciaal ontwikkeld in combinatie met de watergedragen aflak producten van Bona. Bona Prime Amberseal Grondlak is erg geschikt voor de donkere houtsoorten. Door de donkere basis slaat een vloer met een donkere houtsoort niet ligt uit en behoud het zijn oorspronkelijke kleur. Denk hierbij aan houtsoorten als Merbau, Wengé, Afzelia en andere donkere houtsoorten. De Bona Prime Amberseal Grondlak heeft slechts een droogtijd van 2 tot 3 uur. Hierdoor is het eenvoudig om binnen een kort tijdsbestek ook de afwerklaag met lak aan te brengen. Voor een diepere kleur van het hout is het mogelijk om de vloer een tweede keer te behandelen met de Bona Prime Amberseal Grondlak.

Bona Prime Amberseal Grondlak gebruiksaanwijzing

Voordat u de Bona Prime Amberseal Grondlak aanbrengt is het belangrijk dat de vloer voldoende is geaclymatiseerd. Het te behandelen oppervlakte moet volledig zijn kaalgeschuurd, droog, stofvrij en vetvrij zijn. Voor de laatste schuurgang kunt u een schuurgaas P120 gebruiken. De optimale conditie is een temperatuur tussen de 18-22 graden en de luchtvochtigheid tussen de 40-60%  Breng het product aan zonder dikteverschillen, u kunt hiervoor een lakroller of kwast gebruiken. De uiterste minimumtemperatuur bij het aanbrengen is 13 graden. Na het aanbrengen van de Bona Prime Amberseal Grondlak dient de vloer altijd te worden gewerkt met een aflaklaag zoals de Bona Mega of de Bona Traffic HD. Vaste stofgehalte: ca 32%. VOS: max. 96 g/liter. Droogtijd 2-3 uur bij 20C / 60% r.v. houdbaarheid: 1 jaar na productiedatum. Opslag: min. temp 5 graden/ max. temp 25 graden.

Bona Prime Amberseal Grondlak eigenschappen

Bona Prime Amberseal Grondlak is verkrijgbaar in: 5 liter.
Verbruik: 8 – 10 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Bona

Levertijd

Binnen 3 werkdagen