Bona Nordic Tone 5L

  • Bona Nordic Tone

Bona Nordic Tone 5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Voor een intens witte vloer is Bona Nordic Tone een bijzondere product. Bona Nordic Tone helpt het karakter van uw huis te versterken met deze traditionele Scandinavische kleurbehandeling. De verschillende eigenschappen van Bona Nordic Tone komen het beste tot zijn recht op hardhout en op zachthout.

Uitverkocht

Product Description

Bona Nordic Tone toepassing

Voor een intens witte vloer is Bona Nordic Tone een bijzondere product. Bona Nordic Tone helpt het karakter van uw huis te versterken met deze traditionele Scandinavische kleurbehandeling. De verschillende eigenschappen van Bona Nordic Tone komen het beste tot zijn recht op hardhout en op zachthout. De laag droogt snel, is eenvoudig aan te brengen, watergedragen en volledig geurloos.

Bona Nordic Tone gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak moet goed geschuurd, droog en vrij zijn van schuurstof, olie, was en andere verontreinigen voordat u kunt beginnen. Na behandeling van Bona Nordic Tone kunt u uw vloer een extra beschermlaag geven door Bona Craft Oil aan te brengen. Bona Craft Oil heeft minimaal 12 uur nodig om te drogen. Breng een gelijkmatige laag Bona Nordic Tone aan met een Bona Olie Vachtwisser in de richting van de houtnerf (8-10 m2/liter – 120-100 g/m2). Nat-innat overlappen. Indien er meer intensiteit is gewenst of als de 1e laag oneffen is, dan is het mogelijk om een tweede laag aan te brengen na 1 tot 2 uur. Laat de laatste laag 5 tot ongeveer 10 uur drogen. Het oppervlak voorzichtig schuren met een Bona Scrad Pad onder een boenmachine (laag toerental). Beweeg de machine snel en systematisch. Stofzuigen om het stof te verwijderen. 2-dimensionale effecten In combinatie met Bona Craft Oil, leverbaar in verschillende kleuren, kunt u een 2 dimensionale effect creëren. Tropisch of chemisch behandeld hout kan onvoorziene reacties veroorzaken of bloedende houtextracten geven. Maakt altijd een test om gewenste resultaten te garanderen.

Bona Nordic Tone eigenschappen

Bona Nordic Tone is verkrijgbaar in: 5 liter.
Verbruik: 8-10 m2 / 1l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Nordic Tone.
Veiligheidsblad voor de Bona Nordic Tone.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

5 – 10 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie