Bona Care Oil

  • Bona Craft Care

Bona Care Oil

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Bona Care Oil is een onderhoudsolie voor eerder geoliede houten vloeren. U kunt Bona Care Oil ook gebruiken voor onbehandeld hout alleen vergt dit iets meer zorg en aandacht: de olie moet twee keer worden aangebracht en een nacht drogen. Uniek aan de onderhoudsolie van Bona is dat deze bijna tot geen geur afgeeft, het optimale indringsvermogen van deze olie zorgt voor een langdurige bescherming. Op een vloer wordt geleefd, soms geeft dat een vloer een speciale eigenheid.

Wissen

Vanaf: 46,00

Product Description

Bona Care Oil beschrijving

Bona Care Oil is een onderhoudsolie voor eerder geoliede houten vloeren. U kunt Bona Care Oil ook gebruiken voor onbehandeld hout alleen vergt dit iets meer zorg en aandacht: de olie moet twee keer worden aangebracht en een nacht drogen. Uniek aan de onderhoudsolie van Bona is dat deze bijna tot geen geur afgeeft, het optimale indringsvermogen van deze olie zorgt voor een langdurige bescherming. Op een vloer wordt geleefd, soms geeft dat een vloer een speciale eigenheid. Maar ook een vloer waarop geleefd mag worden verdient een stukje zorg en een onderhoud. Het onderhoudsassortiment van Bona is geformuleerd om het uiterlijk en het gevoel van natuurlijke houten vloeren te verbeteren, ondertussen wordt de slijtweerstand en vochtbestendigheid van de vloer zo goed mogelijk behouden. Bona: versterkt en beschermt – lange levensduur van de vloer

Bona Care Oil gebruiksaanwijzing

Voordat u aan de slag gaat met Bona Care Oil is het goed om het eerder geoliede oppervlak grondig te reinigen met Bona Soap of met Bona Deep Clean System. U vloer is schoon en fris en dat zorgt voor een goede doordringing van de olie. Laat dit goed drogen voordat u Bona Care Oil gaat gebruiken. Laat de onderhoudsolie op kamertemperatuur komen (minimumtemperatuur is 16 graden) en schud de fles grondig voor u de olie aanbrengt. Breng de olie dun aan met een Bona Wool Pad of katoenen doek. De Bona Wool bij voorkeur onder een boenmachine.
Verwijder de overtollige olie met katoenen doeken en laat het drogen (droogtijd: minimaal 12 uur) Tip: wees voorzichtig met het plaatsen van meubels na behandeling. Dit in verband met het uitharden van de beschermlaag. Probeer u vloer na gebruik van de Bona Care Oil regelmatig met een droge mop of stofzuiger te reinigen. Bona Care Oil kunt u vaker gebruiken, de frequentie hiervan wordt bepaald door het slijtageniveau en kan variëren van een keer per jaar tot een paar maal per jaar.

Bona Care Oil eigenschappen

Bona Car Oil is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Verbruik: 50 – 100m2 per liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona oil care.
Veiligheidsblad voor de Bona oil care.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

50 – 100m2 p/l

Droogtijd

12 – 16 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie

Kleur

Naturel, Wit