Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix

Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix

Levertijd: 2-5 werkdagen.

Natuurlijk wilt u de vloer professioneel reinigen, dit zorgt ervoor dat uw parket veel langer meegaat. De boenmachine Floormac PE 300 van Cleanfix is een 1 schrijfs 330mm boen machine is hiervoor speciaal ontwikkelend.

499,95

Product Description

Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix toepassing

Natuurlijk wilt u de vloer professioneel reinigen, dit zorgt ervoor dat uw parket veel langer meegaat. De boenmachine Floormac PE 300 van Cleanfix is een 1 schrijfs 330mm boen machine is hiervoor speciaal ontwikkelend. De boen machine heeft een degelijke constructie en is makkelijk en snel in gebruik. Deze innovatieve machine is geschikt voor particulier gebruik maar ook als professional. Naast het boenen kunt u de Floormac ook gebruiken voor het tussenschuren en egaal aanbrengen van de onderhoudsolie of reinigingsmiddel. De machine is geschikt voor kleine tot middel grote oppervlakken.

Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix gebruiksaanwijzing

De Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix is zeer stabiel en mede hierdoor zeer gemakkelijk te bedienen. Buiten het boenen van een wasvloer is de machine ook zeer geschikt voor tussenschuren en het egaal aanbrengen van onderhoudsolie en reinigingsmiddelen. Lees voor gebruik de handleiding goed door. De boenmachine is zelfs met één hand te gebruiken, zo gemakkelijk is de boenmachine te gebruiken.

Boenmachine Floormac PE 300 Basic Cleanfix eigenschappen

De Boenmachine is een 1 schrijfs-boenmachine.
De pads die u dient te gebruiken voor uw Boenmachine Floormac zijn 13 inch pads.
Gewicht 13 kilogram.
De kabellengte bedraag 7,5 meter.

Additional Information

Merk

boenmachines

Levertijd

Binnen 5 werkdagen