Blue Dolphin Multicleaner Eco

Blue Dolphin Multicleaner Eco

Blue Dolphin Multicleaner Eco wordt gebruikt op iedere harde vloer en elk oppervlak. Het product reinigt uw oppervlak en laat geen sporen achter.

Wissen

Vanaf: 12,95

Product Description

Blue Dolphin Multicleaner Eco toepassing

Blue Dolphin Multicleaner Eco wordt gebruikt op iedere harde vloer en elk oppervlak. Het product reinigt uw oppervlak en laat geen sporen achter. Een belangrijke eigenschap van Blue Dolphin Multicleaner Eco is dat het PH-neutraal is en dus overal voor gebruikt kan worden. Dit product is bovendien ook zeer milieuvriendelijk omdat het binnen 28 dagen bijna geheel wordt afgebroken.
Geschikt voor het reinigen van alle harde vloerbedekkingen als houten vloeren, parket, natuursteen, marmer, laminaat etc.

Blue Dolphin Multicleaner Eco gebruiksaanwijzingen

U brengt uw het product lichtvochtig aan op het te bewerken oppervlak. Een belangrijke eigenschap van Blue Dolphin Multicleaner is dat het geen strepen achterlaat. Bij het aanbrengen van dit product wordt het aangeraden om gezichts/oogbescherming te dragen. Blue Dolphin Multicleaner Eco is een vloeibaar onderhoudsmiddel met een lichte kleur en karakteristieke geur. Het product is wateroplosbaar waardoor het gewoon door de gootsteen gespoeld kan worden.

 

Blue Dolphin Multicleaner Eco technisch blad.

Blue Dolphin Multicleaner Eco veiligheidsblad.

Blue Dolphin Multicleaner Eco eigenschappen

Blue Dolphin Multicleaner Eco is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter
Verbruik: 1 dopje op 1 liter water.

Additional Information

Merk

Blue dolphin

Inhoud

1 Liter, 5 Liter