Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie 1L

Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie 1L

Aquamarijn WAXOL High Solid Hardwax-olie bestaat uit natuurlijke harsen, wassen en oliën en zorgt dat uw vloer duurzaam wordt en uw vloer krijgt een bestendige en blijvende elastische bescherming.

Uitverkocht

Product Description

Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie beschrijving

Aquamarijn Waxol High Solid Hardwax-olie bestaat uit natuurlijke harsen, wassen en oliën en zorgt dat uw vloer duurzaam wordt en uw vloer krijgt een bestendige en blijvende elastische bescherming. Het product zorgt voor een dichte beschermlaag. Waxol 60 is makkelijk om aan te brengen en droogt snel op. Bovendien kunt u Aquamarijn Waxol 60 zelf aanbrengen, er zijn geen speciale gereedschappen nodig. Geschikt voor de eerste behandeling, én voor onderhoud van vloeren die eerder met Waxol zijn behandeld. Geschikt voor alle oppervlakten zoals o.a. parket- en plankenvloeren, óók voor meubelen, tafels en werkbladen.

Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie gebruiksaanwijzing

Voor de eerste behandeling moet het hout geheel geschuurd zijn en uiteraard ook compleet gereinigd; dus schoon, droog en vrij van vet en houtstof. Het reinigen kan gedaan worden met Aquamarijn Clien-S Speciaalreiniger door lichtjes te schuren. Waxol 60 wordt aangebracht met een fijne moltopren of velours verfroller. Ook kunt u het product verdelen met een brede kwast of een taskitrekker. Het gebruikte gereedschap kan worden gereinigd met Aquamarijn Linotyn Verdunner. Voordat u het product aanbrengt, dient u het eerst goed door te roeren. Vervolgens zeer dun en gelijkmatig uitrollen in de richting van de houtnerf. Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie niet blootstellen aan open vuren of hittes, buiten bereik van kinderen en huisdieren houden, het product niet in de afvoer laten verdwijnen en contact met lichaam vermijden. Droogt als het in contact komt met zuurstof. Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie is zeer elastisch, dit betekent dat het niet barst en bladdert. U krijgt geen vervelende schokjes omdat het niet statisch oplaadbaar is. Bovendien is de vloer na optimale droging tot 100 graden hittebestendig.

Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie eigenschappen

Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie is verkrijgbaar in: 1 liter
Verbruik: 20 – 40m2 p/l

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Aquamarijn Waxol high solid hardwax-olie.

Additional Information

Merk

Aquamarijn

Verbruik

20 – 40m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax