Aquamarijn Linotyn Verdunner 0,5L

Aquamarijn Linotyn Verdunner 0,5L

Aquamarijn Linotyn verdunner wordt gebruikt om gebruikte gereedschappen te reinigen, om vuil en vlekken van uw vloer te verwijderen, om vervuilde wax en olielagen te verwijderen.

Uitverkocht

Product Description

Aquamarijn Linotyn verdunner beschrijving

Aquamarijn Linotyn verdunner wordt gebruikt om gebruikte gereedschappen te reinigen, om vuil en vlekken van uw vloer te verwijderen, om vervuilde wax en olielagen te verwijderen. Na verwijdering de laag wel herstellen. Dit natuurlijke product is ook zeer geschikt voor het verdunnen van Aquamarijn Corcol en Aquamarijn Solim. Aquamarijn Linotyn verdunner heeft een prettige citrusgeur, waardoor u tijdens het werken met dit product geen last heeft van vieze luchtjes. Ondanks de prettige geur raden wij u aan om de ruimte toch goed te ventileren.

Aquamarijn Linotyn verdunner gebruiksaanwijzing

Aquamarijn Linotyn verdunner is zeer geschikt voor het verdunnen van hardwaxolie en bovendien voor het reinigen van gereedschappen. Met een doek bedrenkt met Aquamarijn Linotyn verdunner kan u het ingelopen vuil, vlekken en strepen simpelweg in een handomdraai afwrijven. Aquamarijn Linotnyn verdunner moet in gesloten verpakking in een goed geventileerde ruimte bewaard worden. Ook buiten bereik van kinderen en dieren houden. Aquamarijn Linotyn verdunner blijft in ongeopende verpakking enige jaren houdbaar, is de verpakking al aangebroken? dan is deze beperkt houdbaar. Dit product ontvlamd bij een temperatuur van 33 graden, dus het is belangrijk dat de verpakkingen ook tijdens verwerking niet in de zon komen te staan. Niet in de gootsteen laten verdwijnen. De oplosmiddelen in dit product komen uit Portugal en hebben de namen gompterpentijn en citrusverdunning. Het product wordt gebruiksklaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Dit product wordt juist gebruikt als verdunner.

Aquamarijn Linotyn verdunner eigenschappen

Aquamarijn Linotyn verdunner is verkrijgbaar in: 0,5 liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Aquamarijn Linotyn verdunner.

Additional Information

Merk

Aquamarijn

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax, Olie