Aquamarijn Clien-R reiniger 1L

Aquamarijn Clien-R reiniger 1L

De Aquamarijn Clien-R is door de fabrikant vervangen voor de Royl Milde Reiniger. Via onderstaande link vindt u het vervangende product.

Royl Milde Reiniger

Uitverkocht

Product Description

Product vervangen

De Aquamarijn Clien-R is door de fabrikant vervangen voor de Royl Milde Reiniger. Via onderstaande link vindt u het vervangende product.

Royl Milde Reiniger

 


Aquamarijn Clien-R reiniger beschrijving

Aquamarijn Clien-R reiniger is geschikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie, was, hardwax of hardwaxolie behandeld zijn. Clien-R reiniger van Aquamarijn is een hoog geconcentreerde, krachtige, huidvriendelijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlaktereiniger. Dit onderhoudsproduct is zuinig in gebruik (1 liter voor 20 behandelingen) en heeft een aangename frisse geur. Bevat niet-ionische was actieve stof op suikerbasis, actieve stof op plantaardige basis, plantaardige zeep, alcohol, natuurlijke gom en een mengsel van natuurlijke etherische oliën. Bevat geen schadelijke conserveringsmiddelen. Clien-R reiniger is niet getest op dieren.

Aquamarijn Clien-R reiniger gebruiksaanwijzing

Verwijder stof en los vuil met een stofzuiger, wisser of veger van het oppervlak wat u wilt reinigen met Clien-R. Voeg hierna een kopje Clien-R, dus ongeveer 50 milliliter, toe aan een emmer warm water (ongeveer 5 liter). Gebruik twee emmers: 1 emmer met sop, en 1 emmer met schoon water om de dweil mee af te spoelen. De vloer licht vochtig (nooit drijfnat!) reinigen en de dweil of mop geregeld uitspoelen en uitwringen. Het behandelde oppervlak is droog en belastbaar na ongeveer 30 minuten. Niet verwerken bij een (vloer-)temperatuur lager dan +5 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%. Aquamarijn Clien-R reiniger vormt geen zeepfilm op het oppervlak.

Aquamarijn Clien-R reiniger eigenschappen

Aquamarijn Clien-R reiniger is verkrijgbaar in: 1 liter
Verbruik: 50ml per behandeling
Droogtijd: 30 minuten

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Aquamarijn Clien-R.

 

Additional Information

Merk

Aquamarijn

Verbruik

50 ml per behandeling

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie