Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Urine, braaksel of een zwarte vochtplek door bijvoorbeeld een metalen verfblik op uw vloer zijn erg vervelend. Deze vlekken trekken vaak diep in het hout, vooral als het wat langer op de vloer blijft liggen. Dit komt doordat er een grote hoeveelheid zuur in zit, deze zorgt vervolgens voor een zwarte plek op uw parketvloer.
Voor zowel u als voor de professional zijn deze vlekken lastig te verwijderen, ook wanneer u deze vlek gaat schuren is het mogelijk dat deze niet volledig verdwijnt. Helaas overkomt je het soms, wat is dan de beste oplossing om deze vlek snel en effectief te verwijderen?

Woca Easy Neutralizer Toepassing

Woca Easy Neutralizer is de oplossing! Een nieuw product wat de strijd aangaat met deze vervelende vlekken op uw houten vloer. Woca Easy Neutralizer kan worden toegepast op Eiken parketvloeren om bijvoorbeeld vlekken van urine, braaksel, metaal, roest en bloempotten te verwijderen.
Woca Easy Neutralizer verwijderd vlekken die zijn veroorzaakt door een reactie met looizuur. Looizuur is een stof die veel in Eiken voorkomt. Dit is ook de reden dat dit product alleen te gebruiken is op Eiken houtoppervlaktes.

Woca Easy Neutralizer gebruiksaanwijzing

U kunt de Woca Easy Neutralizer vernevelen over de vlek in de houten vloer. Laat de Easy Neutralizer vervolgens 30-60 minuten in het hout trekken. Vervolgens kunt u de vlek afnemen met een vochtige lauwe doek. Is de vlek nog niet volledig verdwenen? Dan kan u het zelfde proces nogmaals uitvoeren.
Als het hout volledig droog is kan het zijn dat de vloer schraal is. Dit komt omdat de Woca Easy Neutralizer ook een gedeelte van de afwerkingslaag aantast. Behandel het daarom met de basisbehandeling die het hout heeft gehad. ( Olie, Was, Zeep)

In sommige gevallen is de plek te groot om te behandelen met de Woca Easy Neutralizer. Parket Onderhoud Service kan niet garanderen dat de vlek volledig verdwijnt. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.
De Woca Easy Neutralizer is te bestellen in onze webshop!

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!