Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Bent u opzoek naar interieurideeen voor uw woning of wilt u simpelweg de top van de interieurstylisten blijven volgen? Dan bent u hier op het juiste (web)adres! In samenwerking met onze eigen interieurstyliste Mieke Grievink en de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten Crisp hebben wij een lijst opgesteld van de top 50 Hollandse interieurstylisten blogs van 2012.

#1- VT Wonen

VT Wonen biedt een ruim aanbod in interieurideeën. Van meubels, vloeren en beddengoed tot accessoires: hier kunt u terecht voor inspiratie. Daarnaast geeft de site u de gelegenheid om uw eigen huisinrichting ten toon te stellen.

#2- Wonen Online

Op Wonen Online vindt u de nieuwste trends op het gebied van interieur. Of het nu om keukens, meubels of zelfs de indeling van uw tuin gaat, deze site houdt u altijd op de hoogte van de laatste ins en outs.

#3- 101 Woon Ideeën

101 Woonideeën focust zich naast binnenhuisarchitectuur ook erg op lifestyle. Zo heeft u de mogelijkheid tot het volgen van een verf- of breicursus, en heeft de site zelfs 101 bespaartips voor in uw huishouden.

#4- Linda Wonen

Dit gedeelte van de site van Linda Magazine houdt u dagelijks op de hoogte van de laatste nieuwe en handige accessoires voor uw huis en tuin. Van een cementen bureausets tot vorstelijke bedden, hier kunt u altijd terecht voor ideeën.

#5- Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is een uiterst professionele en uitgebreide site. Met topics als architectuur, kunst, design, reizen en mode biedt het u een zeer veelzijdig aanbod op het gebied van lifestyle.

#6- Alles Brocant

Allesbrocante richt zich op alles wat zich met brocante meubels te maken heeft. Van bedden tot kasten en van foto’s tot artikelen, hier kunt u genoeg inspiratie opdoen.

#7- Inrichting Huis

Deze dagelijks ververste site geeft u een goed inzicht in wat er allemaal mogelijk is in uw huis. Wat opvalt zijn de vele witte kleuren en Zweedse elementen in de inrichting.

#8- Stylink

Stylink houdt zich een ding voor: style is serious business. Voor hen die van style hun vak willen maken is dit een goede plek om eens rond te kijken voor informatie, ideeën, opleiding en zelfs vacatures. Daarnaast staat de site ook boordevol met laatste trends.

#9- Kinderkamer Stylist

Kinderkamer Stylist is een goede site om te raadplegen als u op zoek bent naar inspiratie voor het inrichten van de kamers van uw kleintjes. Van het ontwerpen van gordijnen tot het aankleden van speelkamers, hier komt u genoeg ideeën tegen.

#10- Interieur Inspiratie

Hier staan allerlei foto’s die van pas kunnen komen bij de inrichting van uw huis. Er staan tevens een aantal filmpjes op Interieurinspiratie die u een wat levendiger beeld van de designs kunnen geven.

#11- Show Home

showhome laat u een kijkje nemen naar het interieur van anderen. Daarnaast biedt een ruime hoeveelheid blogs, nieuws en ideeën op het gebied van wonen.

#12- Villa D’Esta

Villa d’Esta staat vol met interieuradvies en verkoopstyling. Naast de nieuwste trends biedt de site u ook de gelegenheid om e-courses te volgen op het gebied van styling.

#13- Wonen Blog

Op Wonenblog staan allerlei nieuwtjes. Of het nu om design, interieur, architectuur of zelfs boeken gaat, hier vindt u een ruime hoeveelheid informatie.

#14- Accessorize Your Home

Accessorize your Home verkoopt woonaccessoires van diverse materialen met een frisse uitstraling van vooral Scandinavische merken die het huis ?accessorizen?. Op het blog veel ideeën en ontwerpen van andere interieurliefhebbers en/of designers.

#15- Worldly Treasury

Worldy Treasure is een blog en webshop die zich richt op lifestyle artikelen. Hier vindt u allerlei zelf ontworpen, gemaakte of bewerkte objecten. De blog van Nathalie Paak biedt verder allerlei artikelen en foto’s van ‘wereldse schatten’.

#16- The Interiorator 

Interieurstylist Patrick Kooiman blogt op het engelstalige Interiorator over de hipste trends. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om een kijkje in zijn portfolio te nemen.

#17- Stijl En Detail

Stijl en Detail is een blog die zich richt op het concept wonen en inrichten. Daarnaast kunt u hier terecht voor workshops en trainingen voor het maken van interieurplannen.

#18- Goed In Stijl

Bent u op zoek naar iemand die uw nieuwe meubels een eclectisch tintje kan geven? Of iemand die tweedehands meubels omtovert tot iets moois? Neem dan eens een kijkje op GoedinStijl.

#19- Enigheid

Enigheid.nl is een persoonlijke site waar u allerlei mooie foto’s op het gebied van wonen kunt vinden. Wellicht doet u inspiratie op door het veelzijdige aanbod in afbeeldingen.

#20- Éénig Wonen

Éénig Wonen is bedoeld als inspiratiebron voor mensen met verschillende stijlen op interieurgebied. Op deze woonblog vindt u driemaal per week posts met wooninspiratie, tips en creatieve ideeën voor alle ruimtes in huis.

#21- Wonen Blog

Deze blog geeft u de mogelijkheid om uw interieur met de rest van de wereld te delen. Daarnaast heeft het een gevarieerd aanbod in woontips en lifestyle-artikelen.

#22- Knipoog

Bureau Knipoog geeft stylingadvies op het gebied van interieur aan zowel bedrijven als particulieren. Op de site kunt u talloze foto’s van ingerichte kamers en huizen bekijken, terwijl op de blog ook allerlei interessante kunst- en stylingvoorwerpen staan.

#23- Vosgesparis

Vosgesparis komt met een unieke mix tussen Franse en Scandinavische kleuren en design. De stijl laat zich kenmerken door veel houten vloeren, witte verf en beton, wat het een pure en simpele uitraling geeft. Geïnteresseerd? Kijk dan eens rond.

#24- Our Blog

Op Our Blog staan naast leuke inspiratiebronnen voor uw interieur ook een aantal interessante interviews met ontwerpers en stylisten. Ook de columnsectie is zeker het bekijken waard.

#25- Ruim Interieuradvies

Naast woonnieuws en -trends biedt Jelena van Ruim Interieuradvies mooie foto’s van gerestylde huizen. Verder staan er allerlei woonideeën op de site en is er de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops voor bijvoorbeeld kleurontwerp.

#26- Liever

Op deze blog staan allerlei foto’s en ideeën die u kunnen helpen bij het inrichten van uw huis. Het menu maakt het gemakkelijk om naar verschillende soorten kamers te kijken, terwijl de Inspiratiezoeker u erg simpel en doeltreffend naar meubels laat zoeken.

#27- Langius Design

Langius Design geeft een kijkje naar allerlei leuke en inspirerende voorwerpen voor in en rondom uw huis. Als u het leuk vindt om te lezen over styling en interieur, en eventueel interesse hebt in een workshop, kunt u deze pas geopende site eens bezoeken.

#28- Beeld Steil

Deze engelstalige blog is gericht op fotografie, styling, interieur en design met een Scandinavisch tintje. Bent u dus op zoek naar een meer Noord-Europese sfeer in en rondom uw huis? Neem hier dan eens een kijkje.

#29- Ik Woon Fijn

Voor het opdoen van wooninspiratie en -ideeën biedt Ik Woon Fijn allerlei foto’s en verhalen van mensen en bedrijven. Van strakke woonkamers tot sprookjesachtige kinderkamers, hier vindt u allerlei foto’s van ingerichte huizen.

#30- Stijlkaart

Op Stijlkaart kunt u ideeën opdoen voor uw interieur. Daarnaast staan er allerlei fotoreportages op, van Sinterklaascadeau’s tot verschillende soorten open haarden.

#31- Boulevard B

Hier kunt u terecht voor een verzameling van nieuwe trends op het gebied van (sober) design. Lifestyle, wonen en kids staan centraal op deze site, die wat vaker geüpdate zou kunnen worden.

#32- Verftechnieken

Verftechnieken biedt u wat de naam al een beetje aangeeft. Zo kunt u hier meer dan voldoende kleurinspiratie opdoen of uzelf laten onderwijzen in brocante verftechnieken. Daarnaast kunt u in de webshop terecht voor diverse verfsoorten.

#33- Make Lemon8

Hier vindt u allerlei foto’s en artikelen over de wereld om u heen. Styling, interieur, eten en reizen staan centraal op deze site, geïllustreerd door prachtige afbeeldingen.

#34- Binnenkijken Interieuradvies

Op deze blog staan verscheidene leuke ideeën op het gebied van wonen. U kunt door portfolio’s bladeren en reacties van klanten lezen. Ook is het mogelijk om u op te geven voor het volgen van een workshop voor het maken van sfeercollages.

#35- Inspiratie Interieur

Inspiratie-Interieur staat vol met weetjes over wonen, geeft u een kijkje bij andere mensen thuis en biedt tal van interviews met kunstenaars en stylisten. Zeker de moeite waard voor mensen op zoek naar inspiratie.

#36- 100% Feng Shui

Voor mensen die van Feng Shui houden is dit een goede site. Hier staat genoeg voor hen die op zoek zijn naar tips en inspiratie om meer rust, vrolijkheid en harmonie in hun interieur en leven te brengen.

#37- Het Woonschrift

Het interieurblog van het Woonschrift wil graag inspireren om zelf aan de slag te gaan met het interieur. Er is iedere dag een inspiratie-post en er zijn mogelijkheden voor workshops of advies voor jong en oud.

#38- Irideeën

Op deze blog kunt u inspiratie opdoen voor uw huis. Het geeft een kijkje in een unieke stijl van inrichten, toont beelden van het huis van blogger Iris zelf en bijzondere interieurs en producten uit de rest van de webwereld.

#39- Roomwit

Op dit online blackbook staan de woonideeën van styliste Vanessa Kervezee. De combinatie van ‘room’ en ‘wit’ staat voor een mix tussen creativiteit en zakelijkheid.

#40- Judith En Co

Deze persoonlijke blog geeft u een kijkje in de woon- en interieurwereld van Judith. Verder valt er te lezen over de dagelijkse beslommeringen van haar en haar gezin.

#41- Rinskes Blog

Op Rinskes blog vindt u interieuradvies en kunt u terecht in de webshop. Rinske interieurstyling staat voor mooie, basic, maar ook originele woonaccessoires met een moderne vormgeving en een warme, sfeervolle uitstraling.

#42- Alex Styling

Deze blog van styliste Alexandra Schijf biedt u allerlei grappige vondsten, leuke ideeën en mooie beelden aan op het gebied van wonen.

#43- Stoer In Style

Het bureau Stoer in Style specialiseert zich in verkoopstyling en interieuradvies. Daarnaast kunt u in de webshop terecht voor mooie woonaccessoires, waarbij ‘Live your own style’ centraal staat.

#44- Partners In Style

Op Partners in Style vindt u informatie, artikelen en stylingtips voor uw interieur. Het sterke punt van de stylisten Eddy en Monique Batenburg is budget shoppen zonder het er goedkoop uit te laten zien.

#45- Jacue Line

Interieurvormgeving geeft u een ruime hoeveelheid informatie op het gebied van interieur en exterieur. Er zijn foto’s te zien van woonbeurzen, nieuwsartikelen over trends te lezen. Daarnaast kunt u door een portfolio bladeren om het eindresultaat van opdrachten van particulieren te bekijken.

#46- Vialin

Via Lin staat voor de weg die de interieurontwerpster bewandelt, en voor het persoonlijke tintje dat ze aan haar advies meegeeft. Linda Hiemstra geeft verkoopstyling- en interieuradviezen. Ook geeft ze workshops voor het inrichten van uw huis en blogt regelmatig over interieur en styling.

#47- Interieur Blog

Op Interieurblog staan allerlei interessante woonartikelen. De top 10 beste woonblogs wereldwijd en adviezen over kleurgebruik zijn slechts enkele voorbeelden van het aanbod aan op wonen gerichte posts.

#48- Binnen Zinnig

Op Binnenzinnig kunt u lezen over de leukste interieurideeën. Daarnaast is het mogelijk om een kijkje te nemen in de wereld van een interieurontwerpster.

#49- Havenaar Interieurs

Op dit blog van interieurstyliste Merel Havenaar vindt u veel praktische woontips, woonnieuws en -inspiratie. Over de indeling van een ruimte, over kleur en sfeer. Met speciale aandacht voor eco-producten en -materialen.

#50- LO Studio

Liesbeth Oldeman van LO studio is gespecialiseerd in het stylen van woningen voor een snellere verkoop. Op dit blog geeft zij handige verkoopstyling- en interieuradviezen.

AANRADERS 2013!

Na samenstelling van onze top 50 voor 2012 kregen wij bericht van aantal blogs welke wij u zeker niet willen onthouden. Zij maken zeker een goede kans voor een vermelding in de top 50 van 2013.

Authentique Mignon

Authentique Mignon is een website voor jezelf, je thuis en je kids, naast de webshop en interieuradviezen biedt Authentique Mignon ook volop inspiratie met de blog en met de Authentique Mignon magazine dat iedere 3 maanden uitkomt.

Femkeido

Femkeido schrijft en laat beelden zien van prachtige binnenkijkers, beeldmateriaal van (inter)nationale interieur – en designbeurzen, stylingtips, eigen projecten en inspiratie. Dit gaat gepaard met veel kleur!

Pure Styling

PURE styling blog is een beeldblog over inspiratie op interieurgebied in de breedste zin. Interieurstylist Heidi blogt over beurzen, exposities, nieuwe ontwerpen, over fotografie, reizen en over haar eigen projecten.

Interieur Advies

Op de blog van Interieuradvies van C-More is veel inspiratie op gebied van lifestyle, interieur, design, verlichting, meubels, trends, reizen te vinden. Ook kunt u bij C-More terecht voor een persoonlijk interieur advies.

Styling & Interieur

Styling & Interieur is een inspiratieblog bij studio Binti Home. Interieurontwerpster en fotografe Souraya laat zien aan welke projecten zij werkt en wat haar inspireert op het gebied van design, interieur en kleur. Er worden fotoreportages van binnen en buitenland gepubliceerd en ook inspirerende DIY’s.

Stripes And Walls

Woonideeën opdoen? Neem eens een kijkje op woonblog Stripes and Walls. Naast blogposts over de laatste woontrends en inspirerende interieur-foto?s, vindt u er handige DIY?s waarmee u op creatieve wijze uw interieur een boost kunt geven.

Kidsroomzuid

Kidsroomzuid is een blog vol inspiratie over het inrichten van de baby-/kinderkamer en alle andere kids zaken zoals fashion, lifestyle, DIY enz.

NIA Academie

NIA academie, hét opleidingsinstituut voor de interieurbranche blogt ook! Blijf ‘up to date’ met dit blog over interieur, onderwijs, architectuur en design.

Passie4wonen 

Passie4wonen verzamelt inspirerende woonideeën. De site gaat zelf op zoek naar leuke producten voor in huis of de tuin, maar verzamelt ook woonnieuws van andere woonsites. Daarnaast geeft passie4wonen tips voor leuke woonwinkels, -boeken, -aanbiedingen en -evenementen!

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!