Retourbeleid

Niet blij met uw aankoop?

Dan kunt u de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kosteloos annuleren. Wilt u meerdere producten retourneren, maar heeft u deze producten niet op dezelfde dag geleverd gekregen? Dan gaan deze 14 dagen in na ontvangst van het laatste product. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

 

Let op: in geval u zelf iets verkeerd heeft besteld, zijn de retourverzendkosten voor uzelf (tarieven binnen Nederland: €6,95 tot 10 kg, €13,25 tot 30 kg).

Retourneren via post

Met PostNL/MyParcel kunt u het artikel eenvoudig retour sturen. Nadat u telefonisch hebt aangegeven het pakketje te willen retourneren, ontvangt u per mail een retourlabel. Stuur het artikel onbeschadigd en bij voorkeur in de originele doos terug naar:

 

Parket Onderhoud Service Hoogeveen
Franklinstraat 9-4
7903 AC Hoogeveen

 

Als er door gebruik schade is ontstaan, dient u dit gebruik te vergoeden. De schade wordt dan verrekend met het terug te storten bedrag.

Afhandeling

Het pakket dient met een sterkte tape gesloten te zijn. Plaats het retourlabel dat u per mail toegestuurd krijgt op de bovenzijde van het pakket. Zodra Parket Onderhoud Service het geretourneerde artikel in ontvangst heeft genomen en de retour is bevestigd, wordt het aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Bij vragen kunt u op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur contact opnemen via het telefoonnummer 088 600 2000 of door te mailen naar webshop@parketonderhoudservice.nl.

Formulier voor herroeping

Door middel van onderstaand formulier kunt u de overeenkomst ontbinden binnen de 14 dagen na ontvangst.

 

Download formulier.