Over Ons

Sinds 1974 legt Baltussen Parket houten vloeren door het hele land.  In 1991 heeft Joost Baltussen het bedrijf overgenomen van zijn vader Jan Baltussen en sindsdien floreert het familiebedrijf als nooit tevoren.

Emiel Streutker is al van jongs af aan werkzaam bij Joost en heeft het vak snel geleerd. In 2008 hebben Joost en Emiel Parket Onderhoud Service opgericht. Een ontzettend snelgroeiend Parket Onderhoud Service was in 2014 de aanleiding om tot een fusie van Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service te komen om een sterke combinatie te vormen.

Emiel krijgt in 2017 het vertrouwen van zowel Joost als Jan om de aandelen van Joost over te nemen en geheel zelfstandig verder te gaan Als Baltussen Parket Onderhoud Service. Het bedrijf behoudt dezelfde naam en zal op dezelfde wijze verder gaan zoals het nu bezig is.

Baltussen Parket busjes door de jaren heen.

Baltussen busjes door de jaren heen.

Team Parket Onderhoud Service

Dagelijks is het Parket Onderhoud Service- team enthousiast aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het team handhaaft de ambachtelijke visie, waardoor de authentieke Baltussen Parket- werkwijze door de jaren heen volledig in stand is gebleven. Graag stellen we aan u voor:

 

Emiel Streutker – Commercieel Directeur
emiel streutker baltussen parket

Emiel Streutker, vanaf zijn 12de werkt hij samen met Joost Baltussen. Eerst als zaterdaghulp en vakantiewerk, maar vanaf zijn 15de ook verkoop assistent van Marjanne en Joost. Na zijn studie wist Emiel niet exact wat hij zou gaan doen, totdat al gauw het idee ontstond om samen met Joost iets te gaan doen in de onderhoudsmarkt, midden in de crisis was dit een sterk groeiende markt. Parket Onderhoud Service groeide in de jaren daarna sterk, dit was ook aanleiding om het moederbedrijf en Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service in 2014 samen te voegen tot één sterke combinatie. Emiel houdt zich vooral bezig met aansturing van het verkoopteam, online marketingteam en conceptontwikkeling.

 

Marjanne Tiemens – Deskundig Adviseur Binnendienst

In 1995 werd de zeventienjarige Marjanne Tiemens in dienst genomen. Marjanne viel meteen op door haar verkooptalent. Dit is de directe reden dat Marjanne 20 jaar later nog steeds in dienst is van Parket Onderhoud Service. Marjanne staat de consument te woord in onze showroom en ook telefonisch. Ze helpt daarbij de klant met het adviseren en het maken van de juiste keuzes als het gaat op het gebied van nieuwe vloeren en onderhoud.

 

 

Milou Doezeman – Deskundig Adviseur Binnendienst

milou doezeman baltussen parket

Milou werkt sinds maart 2017 bij Parket Onderhoud Service. Zij heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond en heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij de Rabobank. Milou is klantgericht, goed in snel schakelen en kan daarmee de rust en het overzicht behouden. Milou is binnen Parket Onderhoud Service verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam en het opvolgen van binnenkomende klantvragen.

 

 

 

Bionda Span-Hoving – Hoofd Administratie

bionda baltussen parket

Bionda heeft de opleiding MEAO Bedrijfsadministratie gedaan en heeft in die sector al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo houdt zij inmiddels al 19 jaar bij diverse bedrijven de administratie bij. Sinds het najaar van 2016 doet ze dat met verve bij Parket Onderhoud Service.

 

 

 

Kevin den Rooijen – Logistiek Medewerker

Kevin den rooijen baltussen parket

Kevin den Rooijen is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden van Parket Onderhoud Service. Kevin zorgt ervoor dat alle onderhoudsproducten die via de webshop worden besteld, netjes en op tijd worden bezorgd. Allereerst maakt Kevin overzichtelijk welke bestellingen er zijn gedaan, om vervolgens de artikelen te verpakken in dozen en gereed te maken voor transport.

 

 

 

Thijs Oost – Administratief Medewerker

thijs oost baltussen parketThijs volgt de studie Spatial Planning and Design in Groningen, maar zorgt in het weekend voor een nette en verzorgde administratie bij Parket Onderhoud Service, zowel online als offline. Daarnaast houdt Thijs zich bezig met de achterkant van de webshop en ondersteunt hij waar nodig ons logistieke team met bijvoorbeeld het oliën van deklijsten of het verzendklaar maken van bestellingen.

 

 

 

Onze Parketteurs

Hetgeen waar Baltussen Parket uiteindelijk om draait is het opleveren van prachtige parketvloeren. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten komen uiteraard op het conto van onze parketteurs. Met trots stellen we onze parketteurs aan u voor.

Henri Klaver

Henri Klaver

Ron van Berkel

Ron van Berkel

Ton Seinen

Ton Seinen

Erik Hoogland

Erik Hoogland