Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

 

Over ons

Of u nou op zoek bent naar het schuren en oliën/lakken van uw vloer, of naar het herstellen van schade; Parket Onderhoud Service staat voor uw klaar om uw vloer weer in topconditie te brengen. Sinds 1974 renoveren wij al vele vloeren door het hele land. Elke dag is ons enthousiaste team aan het werk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij worden blij van een mooie vloer! De combinatie van ons team met passie voor hout en onze eigen parketteurs zorgt voor prachtige vloeren.

In onze showroom in Hoogeveen (Drenthe) kunnen wij u ons gevarieerde aanbod laten zien. We kunnen ook bij u thuis langskomen en een aantal voorbeelden meenemen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het hele traject van oriënteren tot renoveren naar wens verloopt.

Team Parket Onderhoud Service

Dagelijks is het Parket Onderhoud Service- team enthousiast aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het team handhaaft de ambachtelijke visie, waardoor de authentieke Parket Onderhoud Service- werkwijze door de jaren heen volledig in stand is gebleven. Graag stellen we aan u voor:

 

Emiel Streutker

Emiel Streutker werkte al vanaf 12-jaar oud samen met Joost Baltussen. Eerst als zaterdaghulp en vakantiewerk, maar vanaf zijn 15e ook als verkoopassistent van Marjanne en Joost. Na zijn studie wist Emiel niet exact wat hij zou gaan doen, totdat al gauw het idee ontstond om samen met Joost iets te gaan doen in de onderhoudsmarkt; Parket Onderhoud Service was geboren. Emiel’s kennis over houten-, PVC- en gietvloeren in combinatie met passie voor vloeren zorgen ervoor dat hij u een passend advies kan geven. Samen met u zorgt hij ervoor dat u weer een prachtige houten vloer in huis hebt liggen!

 

Marjanne Holterman

Marjanne is al menig jaar bij Baltussen Vloeren werkzaam. Haar leermeester Joost Baltussen heeft haar de passie van het vak meegegeven. Het blijft voor haar de uitdaging om voor iedere klant een perfecte vloer te adviseren. Afhankelijk van woonstijl, ruimte, wensenlijst en gebruikswijze is ieder advies op maat. Haar doel is om jaren woongenot voor mensen te kunnen realiseren op een van onze vloeren. Daarnaast geeft ze u ook graag persoonlijk advies omtrent onderhoud, schade aan uw vloer of advies bij verbouwplannen.

 

Milou Doezeman

Milou is klantgericht, goed in snel schakelen en kan daarmee rust en overzicht houden binnen ons team. Milou is binnen Baltussen Vloeren sinds begin 2017 verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam en het beantwoorden van binnenkomende vragen. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Milou staat u graag te woord!

 

Kevin den Rooijen

Kevin is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden van Parket Onderhoud Service. Hij zorgt ervoor dat alle onderhoudsproducten die via de webshop worden besteld, netjes en op tijd worden bezorgd. Ook zorgt Kevin dat de materialen voor onze parketteurs klaar staan voor de werkzaamheden. Hij vindt het leuk om zowel klanten als onze eigen parketteurs op tijd te voor zien van materiaal.

 

Onze eigen parketteurs

Hetgeen waar Baltussen Vloeren uiteindelijk om draait is het opleveren van prachtige vloeren. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten komen uiteraard op het conto van onze parketteurs. Met trots stellen we onze parketteurs aan u voor:

 

Henri Klaver

Henri werkt al langere tijd bij Baltussen Vloeren en legt al een mooi aantal jaren nieuwe vloeren. Daarnaast renoveert hij ook vloeren die weer een opknapbeurt kunnen gebruiken. Heeft u vragen tijdens onze werkzaamheden bij u thuis, in uw kantoor of winkelpand? Stel ze gerust: Henri staat u graag te woord!

 

Roberto de Jonge

Roberto is onze jongste parketteur, maar heeft al genoeg ervaring opgedaan met het leggen van nieuwe vloeren om mooie resultaten te kunnen realiseren! Ook houdt hij zich bezig met het onderhouden van bestaande vloeren.

 

Ton Seinen

Ton heeft al vele jaren ervaring met het renoveren van bestaande, en leggen van nieuwe parketvloeren. Als oude rot in het vak beheerst hij alle kennis die nodig is om iedere vloer er (weer) prachtig uit te kunnen laten zien. Van stroken tot visgraat, en van hongaarse punt tot fibonacci patroon, Ton legt vloeren in alle denkbare patronen.

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!