Over Ons

Sinds 1974 legt Baltussen Parket houten vloeren door het hele land.  In 1991 heeft Joost Baltussen het bedrijf overgenomen van zijn vader Jan Baltussen en sindsdien floreert het familiebedrijf als nooit tevoren.

Emiel Streutker is al van jongs af aan werkzaam bij Joost en heeft het vak snel geleerd. In 2008 hebben Joost en Emiel Parket Onderhoud Service opgericht. Een ontzettend snelgroeiend Parket Onderhoud Service was in 2014 de aanleiding om tot een fusie van Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service te komen om een sterke combinatie te vormen.

Emiel krijgt in 2017 het vertrouwen van zowel Joost als Jan om de aandelen van Joost over te nemen en geheel zelfstandig verder te gaan Als Baltussen Parket Onderhoud Service. Het bedrijf behoudt dezelfde naam en zal op dezelfde wijze verder gaan zoals het nu bezig is.

Baltussen Parket busjes door de jaren heen.

Baltussen busjes door de jaren heen.

Team Parket Onderhoud Service

Dagelijks is het Parket Onderhoud Service- team enthousiast aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het team handhaaft de ambachtelijke visie, waardoor de authentieke Baltussen Parket- werkwijze door de jaren heen volledig in stand is gebleven. Graag stellen we aan u voor:

Emiel Streutker – Commercieel Directeur
emiel streutker baltussen parket

Emiel Streutker, vanaf zijn 12de werkt hij samen met Joost Baltussen. Eerst als zaterdaghulp en vakantiewerk, maar vanaf zijn 15de ook verkoop assistent van Marjanne en Joost. Na zijn studie wist Emiel niet exact wat hij zou gaan doen, totdat al gauw het idee ontstond om samen met Joost iets te gaan doen in de onderhoudsmarkt, midden in de crisis was dit een sterk groeiende markt. Parket Onderhoud Service groeide in de jaren daarna sterk, dit was ook aanleiding om het moederbedrijf en Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service in 2014 samen te voegen tot één sterke combinatie. Emiel houdt zich vooral bezig met aansturing van het verkoopteam, online marketingteam en conceptontwikkeling.

 

Edwin Snijders – Operationeel Directeur

edwin snijders parket onderhoud service

Als operationeel directeur zorgt Edwin binnen Parket Onderhoud Service voor de juiste arbeidsethos binnen dit groeiende en dynamische bedrijf. Met zijn kennis van het aanbrengen van structuur binnen organisaties en het coachen van werknemers creëert Edwin een efficiënte workflow binnen ons bedrijf. Met deze eigenschappen en zijn liefde voor hout brengt Edwin het motto van Parket Onderhoud Service, ‘Vertrouwd met hout’, niet alleen over op de klant, maar ook op onze medewerkers.

 

 

Jeroen de Melker – Deskundig Adviseur Regio Zuid-Holland

Jeroen de Melker is Deskundig Adviseur binnen Parket Onderhoud Service. Jeroen is al jaren actief in de parket branche en adviseert nu met zijn kennis sinds het voorjaar van 2016 voor Parket Onderhoud Service. Dit doet Jeroen met veel zorg en toewijding om onze klanten van een vertrouwd gevoel en advies te voorzien.

 

 

 

 

Joey Schreuder – Deskundig Adviseur Regio Noord- en Midden-Nederland

joey schreuder baltussen parket

Joey is sinds november 2017 werkzaam voor Parket Onderhoud Service als Deskundig Adviseur. Joey volgt naast zijn werkzaamheden voor Parket Onderhoud Service nog een opleiding Commerciële Economie. Verder heeft hij werkervaring opgedaan in diverse commerciële functies en zelfs al enige jaren werkervaring in de parketbranche. Met veel enthousiasme, dynamiek en toewijding zorgt hij ervoor dat klanten van Parket Onderhoud Service worden voorzien van goede adviezen en begeleiding tijdens het zoeken naar de juiste vloer.

 

 

 

Edwin Hammink – Deskundig Adviseur Regio Zuid- en West-Nederland

edwin hammink baltussen parketEdwin heeft de opleiding Middelbaar Middenstands Onderwijs gevolgd en is al meer dan tien jaar werkzaam in de parketbranche. Door deze jarenlange ervaring heeft Edwin zijn expertise op het gebied van nieuwe en gerenoveerde houten vloeren kunnen uitbouwen. Met veel passie en toewijding zal Edwin u dan ook voorzien van een passend advies.

 

 

 

 

Ewout van Dijkhuizen – Deskundig Adviseur Regio Midden- en Oost-Nederland

ewout van dijkhuizen parket onderhoud serviceEwout werkt sinds september 2017 bij Parket Onderhoud Service als Adviseur Buitendienst. Ewout is graag onderweg en vindt het erg leuk om contact te hebben met klanten. Zijn ervaring in de parketbranche, enthousiasme en luisterend oor zorgen ervoor dat hij de klant goed kan adviseren over de vele mogelijkheden met houten vloeren.

 

 

 

 

Marieke Löwik – Office Manager
marieke löwik baltussen parket
Marieke Löwik is sinds augustus 2014 actief binnen Parket Onderhoud Service. Aan het instituut voor bedrijfskunde heeft Marieke de opleiding bedrijfskunde MER gevolgd. Marieke draagt zorg voor de aansturing voor kantoormedewerkers, is verantwoordelijk voor de P&O werkzaamheden en richt zich op de klantrelaties.

 

 

 

Marjanne Tiemens – Deskundig Adviseur Binnendienst

In 1995 werd de zeventienjarige Marjanne Tiemens in dienst genomen. Marjanne viel meteen op door haar verkooptalent. Dit is de directe reden dat Marjanne 20 jaar later nog steeds in dienst is van Parket Onderhoud Service. Marjanne staat de consument te woord in onze showroom en ook telefonisch. Ze helpt daarbij de klant met het adviseren en het maken van de juiste keuzes als het gaat op het gebied van nieuwe vloeren en onderhoud.

 

 

 

 

Milou Doezeman – Deskundig Adviseur Binnendienst

milou doezeman baltussen parket

Milou werkt sinds maart 2017 bij Parket Onderhoud Service. Zij heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond en heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij de Rabobank. Milou is klantgericht, goed in snel schakelen en kan daarmee de rust en het overzicht behouden. Milou is binnen Parket Onderhoud Service verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam en het opvolgen van binnenkomende klantvragen.

 

 

 

 

Bastiaan Lovers – Deskundig Adviseur Binnendienst

Bastiaan Lovers Baltussen Parket
Bastiaan Lovers heeft de opleiding Junior Accountmanager afgerond. Dit houdt in dat Bastiaan commercieel is, klanten kan helpen, en kan verkopen. Zowel in de showroom als telefonisch is Bastiaan multi inzetbaar. Bastiaan is slechts 19 lentes jong en kan zich nu al een volwaardig verkoopspecialist noemen. Bastiaan is behulpzaam en gedreven en helpt de klant overal waar nodig.

 

 

Rayenne Scheper – Deskundig Adviseur Binnendienst

Ryjenne bewerkt

Sinds februari is Rayenne Scheper werkzaam voor Parket Onderhoud Service. Rayenne heeft facility management en hogere hotel school gestudeerd. Rayenne werkt doelgericht en klanttevredenheid staat bij haar hoog in het vaandel. Zij is verantwoordelijk binnen Parket Onderhoud Service om de klanten te voorzien van de juiste informatie, het opmaken van offertes en het contact leggen met de klant, zowel telefonisch als per mail.

 

 

 

Evelyn Noordzij – Deskundig Adviseur Binnendienst

evelyn noordzij baltussen parket

Evelyn heeft HBO Leisure Management gestudeerd. Daarna heeft ze voor evenementenbureau’s gewerkt, waarna ze als snel merkte dat commercieel haar ook wel lag. Na een aantal jaar sales en distributie voor een zwemmerk te hebben gedaan, is ze bij Parket Onderhoud Service aan de slag gegaan. Evelyn is gedreven, commercieel, organisatorisch, maar ook zeker een “mensenmens”.

 

 

 

Gerjon Lenten – Allround Inkoper

gerjon lenten baltussen parketGerjon verzorgt de inkoop van zowel de producten die wij in onze webshop aanbieden als de uitvoermaterialen van de vloeren de wij leggen of renoveren. Met zijn opleidingen ICT (MBO) en Facility Management (HBO, gespecialiseerd in Inkoop) en de ruime ervaring op het gebied van inkoop gecombineerd met het plezier in zijn vak heeft Parket Onderhoud Service aan Gerjon een goede versterking.

 

 

 

Simon van Leeuwen – Planner

simon van leeuwen parket onderhoud service

Simon is sinds september 2017 werkzaam bij Parket Onderhoud Service als planner. Simon heeft jarenlange ervaring in het coördineren en het inplannen van projecten bij diverse bedrijven en kan daarom zijn functie als planner met verve invullen. Simon is flexibel en stressbestendig en dat zijn de ingrediënten voor een gedegen planner!

 

 

 

 

Bionda Span-Hoving – Hoofd Administratie

bionda baltussen parket

Bionda heeft de opleiding MEAO Bedrijfsadministratie gedaan en heeft in die sector al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo houdt zij inmiddels al 19 jaar bij diverse bedrijven de administratie bij. Sinds het najaar van 2016 doet ze dat met verve bij Parket Onderhoud Service.

 

 

 

 

 

Tom Hooijer – Marketing Medewerker

tom hooijer baltussen parketTom Hooijer heeft Grafisch Vormgeving gestudeerd en beheerst de Nederlandse taal goed. Daarmee probeert hij de marketing van Parket Onderhoud Service te verbeteren door goede teksten voor de zoekmachines van Google te schrijven om de bereikbaarheid op het internet te versterken. Daarnaast beheert hij de sociale media kanalen. Sinds juni 2016 is Tom werkzaam bij Parket Onderhoud Service.

 

 

 

Kevin den Rooijen- Logistiek Medewerker

Kevin den rooijen baltussen parket

Kevin den Rooijen is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden van Parket Onderhoud Service. Kevin zorgt ervoor dat alle onderhoudsproducten die via de webshop worden besteld, netjes en op tijd worden bezorgd. Allereerst maakt Kevin overzichtelijk welke bestellingen er zijn gedaan, om vervolgens de artikelen te verpakken in dozen en gereed te maken voor transport.

 

 

 

Thijs Oost – Administratief Medewerker

thijs oost baltussen parketThijs volgt de opleiding Spatial Design and Planning in Groningen, maar zorgt in het weekend voor een nette en verzorgde administratie bij Parket Onderhoud Service, zowel online als offline. Daarnaast houdt Thijs zich bezig met de achterkant van de webshop en ondersteunt hij waar nodig ons logistieke team met bijvoorbeeld het oliën van deklijsten of het verzendklaar maken van bestellingen.

 

 

 

Onze Parketteurs

Hetgeen waar Baltussen Parket uiteindelijk om draait is het opleveren van prachtige parketvloeren. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten komen uiteraard op het conto van onze parketteurs. Met trots stellen we onze parketteurs aan u voor.

Henri Klaver

Henri Klaver

Ron van Berkel

Ron van Berkel

Ton Seinen

Ton Seinen

Eric Jansen

Eric Jansen

peter krumpelman baltussen parket

Peter Krumpelman

Dennis van der Stege

Sayed Alawi

Sayed Alawi

Alvin Visser

Alvin Visser

Vincent Veltman

Vincent Veltman

Erik Hoogland

Erik Hoogland

 

 

 

 

kevin de jager baltussen parket

Kevin de Jager

karl boots baltussen parket

Karl Boots

Daan Kroon baltussen parket

Daan Kroon