Over Ons

Sinds 1974 legt Baltussen Parket houten vloeren door het hele land. In 1991 heeft Joost Baltussen het bedrijf overgenomen van zijn vader Jan Baltussen en sindsdien floreert het familiebedrijf als nooit tevoren. Het begon letterlijk vanuit de kofferbak van zijn auto. Jan Baltussen ging met de auto met volgeladen met parket langs bij klanten. Na zijn kofferbak werden de vloeren geleverd vanuit een garage en daarna kwam het eerste bedrijfspand.

Emiel Streutker, directeur van het in 2014 met Baltussen Parket gefuseerde Parket Onderhoud Service, krijgt in 2017 het vertrouwen van zowel Joost als Jan om de aandelen van Joost over te nemen en geheel zelfstandig verder te gaan. Het bedrijf behoudt dezelfde naam en zal op dezelfde wijze verder gaan zoals het nu bezig is.

Baltussen Parket busjes door de jaren heen.

Baltussen busjes door de jaren heen.

Team Baltussen Parket

Dagelijks is het Baltussen Parket- team enthousiast aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het team handhaaft de ambachtelijke visie, waardoor de authentieke Baltussen Parket- werkwijze door de jaren heen volledig in stand is gebleven. Graag stellen we aan u voor:

Emiel Streutker – Commercieel Directeur 
emiel streutker baltussen parket

Emiel Streutker, vanaf zijn 12de werkt hij samen met Joost Baltussen. Eerst als zaterdaghulp en vakantiewerk, maar vanaf zijn 15de ook verkoop assistent van Marjanne en Joost. Na zijn studie wist Emiel niet exact wat hij zou gaan doen, totdat al gauw het idee ontstond om samen met Joost iets te gaan doen in de onderhoudsmarkt, midden in de crisis was dit een sterk groeiende markt. Parket Onderhoud Service groeide in de jaren daarna sterk, dit was ook aanleiding om het moederbedrijf en Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service in 2014 samen te voegen tot één sterke combinatie. Emiel houdt zich vooral bezig met aansturing van het verkoopteam, online marketingteam en conceptontwikkeling.

 

Marjanne Tiemens – Deskundig Adviseur Binnendienst

In 1995 werd de zeventienjarige Marjanne Tiemens in dienst genomen. Marjanne viel meteen op door haar verkooptalent. Dit is de directe reden dat Marjanne 20 jaar later nog steeds in dienst is van Baltussen Parket. Marjanne staat de consument te woord in onze showroom en ook telefonisch. Ze helpt daarbij de klant met het adviseren en het maken van de juiste keuzes als het gaat op het gebied van nieuwe vloeren en onderhoud.

 

 

Milou Doezeman – Deskundig Adviseur Binnendienst

milou doezeman baltussen parket

Milou werkt sinds maart 2017 bij Baltussen Parket. Zij heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond en heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij de Rabobank. Milou is klantgericht, goed in snel schakelen en kan daarmee de rust en het overzicht behouden. Milou is binnen Baltussen Parket verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam en het opvolgen van binnenkomende klantvragen.

 

 

Kevin den Rooijen- Logistiek Medewerker

Kevin den rooijen baltussen parket

Kevin den Rooijen is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden van Baltussen Parket. Kevin zorgt ervoor dat alle onderhoudsproducten die via de webshop worden besteld, netjes en op tijd worden bezorgd. Allereerst maakt Kevin overzichtelijk welke bestellingen er zijn gedaan, om vervolgens de artikelen te verpakken in dozen en gereed te maken voor transport.

 

 

Thijs Oost – Administratief Medewerker

thijs oost baltussen parket

Thijs is uw aanspreekpunt over (technische) vragen rondom de website en onze webshop. Hij ondersteunt ons logistieke- en verkoopteam waar nodig, onderhoudt onze sociale media kanalen en zorgt voor een nette en verzorgde administratie, zowel online als offline. Thijs’ doel is ervoor zorgen dat alle processen binnen ons team zo soepel mogelijk verlopen. Zo houdt hij de prijzen en omschrijvingen in ons systeem up-to-date.

 

Bram Streutker – Logistiek medewerker
Bram houdt zich bezig met de inkoop van vloeren en onderhoudsproducten, en met de voorraad en logistiek in ons magazijn. Verder helpt hij Kevin met de webshop en met het plannen van werkzaamheden. Wat Bram het leuke vindt aan zijn werk, is dat je een lege, betonnen ruimte kunt zien veranderen naar een huiselijke kamer met een prachtige vloer er in. Of hoe een houten vloer er na renoveren weer uit kan zien als nieuw, met een nieuwe look!

Onze Parketteurs

Hetgeen waar Baltussen Parket uiteindelijk om draait is het opleveren van prachtige parketvloeren. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten komen uiteraard op het conto van onze parketteurs. Met trots stellen we onze parketteurs aan u voor.

Henri Klaver

Henri Klaver

Ton Seinen

Ton Seinen

Roberto de Jonge