Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

De verwarming in onze huizen draaien op volle toeren wanneer het buiten koud wordt. Hiermee daalt de luchtvochtigheid in uw huis. Uw meubilair, uw houten vloer, uw planten en natuurlijk uzelf lijden onder deze droge omgeving. Wanneer de lucht in uw omgeving te droog wordt, krijgt u gezondheidsklachten zoals: allergieën en een lage weerstand. Hier kunt u natuurlijk verandering in brengen! Luchtbevochtigers helpen u gezondheidsklachten te voorkomen en uw meubilair en houten vloer blijven langer intact!

DROGE LUCHT EN GEZONDHEID – GRIEP

Niet alleen zorgt droge lucht voor scheuren en kieren in uw houten vloer en meubels, maar ook voor gebarsten lippen en droge handen en vergroot het de kans op griep. Onderzoekers van de Oregon State University hebben ontdekt dat een luchtbevochtiger kan voorkomen dat het griepvirus zich verspreid. In droge lucht wordt het virus namelijk beter overgebracht van mens tot mens dan in vochtige lucht.
Voor dit onderzoek werd de aanwezigheid van het griepvirus gemeten bij verschillende waarden van luchtvochtigheid. Daaruit bleek dat slechts twintig procent van het virus overleeft bij een heel vochtig klimaat en na 24 uur is het virus verdwenen. Een heel droog klimaat zorgt er voor dat het virus blijft leven. De onderzoekers zijn van mening dat het gebruik van luchtbevochtigers aan te raden is. Zeker op plekken waar een griepvirus gevaar kan opleveren,  bijvoorbeeld bij (jonge) kinderen of verzwakte mensen. Maar ook op de Intensive Care in een ziekenhuis is een luchtbevochtiger van toegevoegde waarde.

DROGE LUCHT EN GEZONDHEID – ALLERGIEËN

Veel Nederlanders zijn allergisch voor stof en/of huisstofmijt. De gemakkelijkste oplossing is natuurlijk het zorgen voor een stofvrije omgeving. Met behulp van een luchtreiniger of luchtbevochtiger kunt u er voor zorgen dat de hoeveelheid fijnstof in uw woning wordt verminderd en zo de allergische reactie wordt terug gedrongen.

KIEZEN VOOR EEN PASSENDE LUCHTBEVOCHTIGER

De Stalder Form Luchtbevochtigers ventileren op een krachtig en en effectief manier de lucht binnen uw huis. De luchtbevochtigers zijn energiezuinig en sommigen hebben tot wel 62m2 bereik. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende unieke en moderne designs. Zo kunt u zelf kiezen welke StadlerForm Luchtbevochtiger het beste bij uw huis of uw smaak past. Uw keuze wordt dus bepaald door smaak, woonoppervlakte, gebruiksgemak en budget.
Stadler Form heeft een ruim assortiment van luchtbevochtigers. Zo zijn er AntonJackTom en Oskar. Elke luchtbevochtiger heeft unieke eigenschappen. De StadlerForm Fred is ook één van deze luchtbevochtigers. Bij Fred hoeft u bijvoorbeeld geen filters te vervangen. Doordat de stoom mineraal- en bacterievrij is blijft Fred schoon. Fred gaat zelfs automatisch uit!

HULP BIJ HET KIEZEN

Bekijk de luchtbevochtigers in onze webshop. Vindt u het lastig een keuze te maken en wilt u van ons advies gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

ONZE CONTACTGEGEVENS:

Parket Onderhoud Service
tel. 088 600 2000 (gratis)
info@parketonderhoudservice.nl

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!