Houten Vloer Dekkend Wit Met Woca Floorpaint, Hoogeveen

Een geschilderde houten vloer, de trend van nu! Een prachtig dekkend wit houten vloer, een dekkend zwart houten vloer of een dekkend grijs houten vloer, het is allemaal mogelijk met de Woca Floorpaint. Een nieuwe behandelmethode die wij onszelf eigen gemaakt hebben. Met deze behandelmethode geeft uw houten vloer een hele nieuwe, moderne en unieke uitstraling.

Tapis Sucupira Stroken dekkend wit met Woca Floorpaint

Mogelijkheden Geschilderde Houten vloer

Elke houten vloer kan geschilderd worden, dus ook tropische houtsoorten kunnen een andere kleur krijgen. Tropische houtsoorten kunnen vaak niet afgewerkt worden met een kleurolie, maar dankzij de Woca Floorpaint kan ook een tropische houtsoort gekleurd worden.

Daarnaast zijn er verschillende kleuren mogelijk. Een dekkend witte houten vloer, dekkend zwarte houten vloer of een dekkend grijze houten vloer kan allemaal dankzij de Woca Floorpaint.

Ook is het mogelijk om de vloer na het schilderen met de Floorpaint, licht op te schuren waardoor de structuur en kleur van de houten planken weer zichtbaar wordt.

Referentie

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van vloer renovatie heeft geresulteerd in het laten uitkomen van de wensen van deze klant. De originele houten vloer is volledig dekkend wit gelakt, met de Woca Floorpaint. De Woca Floorpaint kan op alle soorten houten vloeren, meubels en trappen worden aangebracht. De Woca Floorpaint is leverbaar in verschillende varianten: wit, grijs en zwart. Echter, het is een behoorlijke uitdaging om dit egaal dekkend wit te krijgen. Doordat er geen v-groef aanwezig is, is het gelukt om de vloer volledig dekkend te krijgen. Als je de foto’s ziet, is er nauwelijks te zien dat er voorheen een vrij donkere houten vloer in lag. Het resultaat is alsof er een witte deken over de houten vloer is gelegd, wat volledig voldoet aan de wensen van de nieuwe bewoners.

De wit gelakte houten vloer zorgt er voor dat de woonkamer er erg modieuze uitstraling heeft gekregen, wat werkelijk prachtig staat in combinatie met de authentieke meubels en details.

Laat u inspireren door onze overige klantcases!