Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Begin 2016 is de Jatoba planken vloer in het kantoor van PR en evenementenbureau BAAS Amsterdam door de parketteurs van Baltussen Parket voorzien van onderhoud. Het onderkomen van het bureau ligt op 500 meter, ten noorden van Het IJ, waarmee de wijk Amsterdam- Noord wordt gescheiden van het centrum. Baas Amsterdam werkt voor merken als Red Bull, Dolby Cinema en Vue Cinema. Hiernaast verzorgt BAAS de PR voor bekende artiesten zoals; Kris Kross Amsterdam, Sydney Samson, Gregor Salto, The Flexican en Tony Junior.

Jatoba Vloer op tweede en derde verdieping stofvrij schuren

De Jatoba parket vloer in het kantoor van BAAS Amsterdam bevindt zich op de tweede en derde verdieping van het pand. Allereerst is de gehele vloer stofvrij geschuurd. De parketteurs van Parket Onderhoud Service schuren ten alle tijden stofvrij, waarbij gebruik wordt gemaakt van professioneel afzuig apparatuur.
Het stof van het pure hout wordt bewaard en geperst tot kleine houtbrokjes. Deze zogenaamde pallets worden vervolgens gebruikt om het hoofdkantoor in Hoogeveen te verwarmen. Onder andere op deze manier probeert Parket Onderhoud Service oog te hebben voor de wereld om ons heen.

Jatoba vloer voorzien van Naturel olie

Na het volledig schuren is de oranjebruin tot roodachtige Jatoba vloer in de olie gezet. Er is gekozen voor een transparante naturel olie om zodoende de fraaie kleur van het hout te behouden. De naturel olie heeft zowel een voedende als beschermende werking.

Donkere Jatoba vloer in combinatie met modern interieur

Jatoba hout is afkomstig uit de tropische hooglandbossen in Zuid Amerika, heeft een oranjebruin tot roodachtige kleur en staat bekend vanwege de mooie glans. Het interieur in het kantoor van BAAS Amsterdam is een mooi voorbeeld van een fraaie afstemming tussen een warme vloer en een modern interieur.
Bij de inrichting van het interieur is er gekozen voor een ruimtelijke uitstraling. Een houten vloer kan hieraan bijdragen door de planken in de lengte te leggen. De tropische planten brengen de natuurlijke oorsprong van de Zuid Amerikaanse hooglandbossen terug in het interieur.
Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!