TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS AUGUSTUS 2014

DE TOP 5 MEEST INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN AUGUSTUS 2014 IS SAMENGESTELD DOOR MARIE-GON . MARIE-GON BLOGT OVER INTERIEUR TRENDS & INSPIRATIE.

Marie-Gon is bij de meeste mensen wel een bekende Interieurstylist. Ze werkt voor grote zakelijke opdrachtgevers maar ook voor particulieren. Ook heeft ze een aantal boeken uitgegeven en werkt ze als woonredacteur voor diverse woonbladen en andere media.

Je kunt Marie-Gon volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. INTERIORATOR’S INSPIRATIE UIT SPANJE

Ik volg graag de verhalen van Patrick. Hij weet me altijd te triggeren, komt op leuke plekken, en ziet ook de beauty van het leven op straat. Onlangs ben ik zelf weer eens in Spanje geweest, en het land heeft me weer erg geinspireerd: life as it should be!

2. BEELD INSPIRATIE VIA MARTINE

Martine is erg beeldgericht, en heeft daar een fijn gevoel voor! Ze gebruikt beeldmateriaal ook op veel verschillende manieren, die weer fantastisch matchen met je interieur. Door haar kom je op ideeen om je beeldherinneringen op een mooie manier te exposeren!

3. BEURS UPDATE VAN STEPHANIE VAN NEONGROEN

Ik ben zelf dol op vakbeurzen, en vind het heel belangrijk om ze met regelmaat te bezoeken. ShowUP is in Nederland fantastisch aan het uitgroeien tot een beurs van hoog niveau en formaat. Ik werd er ook erg blij van toen ik er was, maar Stephanie heeft dit heel mooi in kaart gebracht.

4. HOTSPOTS VIA YOURLITTLEBLACKBOOK

Anne vliegt de hele wereld over. En vanuit al die plekken deelt ze met ons alle hotspots op het gebied van interieur, food, exposities etc. Bezoek je een bepaalde stad? Check eerst even haar weblog voor de laatste ‘coole’ plekken!

5. DE NIEUWSTE WOONACCESSOIRES VIA EENIGWONEN

Een mooi voorbeeld over hoe je snel geinspireerd kunt raken van de nieuwste woonaccessoires. Karin zit bovenop het nieuws, en het leuke is, dat iedere aandacht voor een produkt wordt gebracht samen met een fijne tip voor je huis.

 

Hopelijk hebben de blogs van Augustus u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!