TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST NOVEMBER 2013

Deze keer geschreven door Wendy van Woudenberg van beeldSTEIL. Wendy is een nederlandse fotograaf, foto/interieur stylist, blogger en eigenaar van beeldSTEIL.com. BeeldSTEIL is een website over lifestyle, fotografie, styling en interieur design blog met een Scandinavische touch. Volg Wendy en beeldSTEIL via TwitterFacebook en Pinterest!

1.  NEW BENCH

AMM, oftewel A Merry Mishap is een Scandinavisch blog vol interieur, DIY ideeën, fotografie en design. Jennifer laat haar lezers regelmatig meegenieten van haar eigen interieur, mooie styling en wat haar inspireert. Haar stijl en oog voor detail spreekt me erg aan.
Blog 1 AMM

 

2.  WINTERHUIS VAN HOUT

Ik neem regelmatig een kijkje op het blog van VT Wonen, het is gevuld met woonnieuws, -ideeën en mooie beelden. Zoals van dit prachtige winterhuis ontworpen door EM2 Architekten. Het huis bestaat bijna volledig uit hout waardoor het mooi opgaat in zijn natuurlijke omgeving. Het is minimalistisch, maar warm en erg sfeervol. Een heerlijke plek om de wintermaanden door te brengen.
Blog 2 VT WONEN

 

3.  101CHARACTERS AT PIET HEIN EEK

Irene Hoofs van Bloesem deelde het 101karakters kastje van Maaike van My Deer. Met slechts 2 ingrediënten – het kastje van Piet Hein Eek en de verf van Histor – is een uniek en esthetisch ontwerp ontstaan. De minimalistische en grafische uitstraling van het kastje spreekt me erg aan. En.. tot in de details gestyled en mooi vastgelegd.
Blog 3 BLOESEM

 

4.  JON AND MASA

Coffeeklatch is een Belgische site vol ‘creative chitchat’. Het blog leest als een online magazine dat bestaat uit beelden, verhalen en interviews met creatieve persoonlijkheden over de hele wereld. In deze blogpost het verhaal van Jon en Masa van design studio LMBRJK. Heerlijk om hun verhaal te lezen en een kijkje te mogen nemen in hun sfeervolle loft in Antwerpen. Weekend, kop koffie en genieten.
Blog 4 COFFEE

 

5.  A BOHEMIAN LOFT IN AMSTERDAM

Sfgirlbybay is het blog van stylist en design junkie Victoria. Op haar blog trakteert ze haar lezers op mooie interieurs. In deze post de Amsterdamse loft van Ank van der Pluijm, eigenaresse van Household Hardware. Een grote open ruimte in een mooie mix van wit en grijs gecombineerd met kleur. Uitnodigend en heel inspirerend!
Blog 5 BAY

 

Hopelijk hebben de blogs van oktober u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!