TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST DECEMBER 2013

De 5 meest inspirerende interieur blogposts van december 2013 is samengesteld door Elvera van Elv-s blog. Elvera is zoals ze zelf zegt een Interior Junkie en helemaal in love met minimalistische en Scandinavische interieurs waar ze veel over blogt. Ook laat ze vaak foto’s van haar steeds veranderende eigen interieur zien. Je kunt haar volgen via FacebookTwitterInstagrambloglovin en natuurlijk op haar blog.

TOP 5 INTERIEUR BLOGPOST VAN DECEMBER 2013

1. VOSGESPARIS

Één van de eerste blogs die ik ooit volgde was het blog van Desiree. Ik viel als een blok voor haar gevoel van stijl en bewonder haar enorm vanwege het feit dat het haar telkens lukt om inspirerend en vernieuwend te zijn. Ik heb dan ook weer genoten van haar post waarin ze haar prachtige creatieve zwart/koperkleurige december diy project laat zien.

 

2. BEELDSTEIL

Ik kijk zeer regelmatig op het mooie blog van Wendy dat gevuld is met het mooi scandanavisch design.

Naast de inspirerende interieur en lifestyle foto’s kan ik ook enorm genieten van de door haar gemaakte natuurfoto’s. In deze post, die ik meerdere keren heb bekeken, deelt ze wat beelden van de kerstdecoratie in haar eigen huis… prachtige eenvoud en zo subtiel!

 

3. J.LEVEAU BLOG

Ik hou enorm van de stijl van de zweedse Jennifer Levau. Naast haar prachtige interieurfoto’s en ideeen schrijft ze op heel openhartig over haar leven.

In deze post deelt ze haar gevoelens over de kerstsfeer. Na jarenlang “kleurloze” kerstdecoratie in haar huis te hebben gehad heeft ze dit jaar, ter nagedachtenis aan haar oma, gekozen voor een traditionele versiering in rood en goud. Een prachtige persoonlijke post over haar kerstbeleving en decoratie. 

 

4. APRILANDMAY

“We want to inspire and bring you a smile” staat op het blog van jantine en vivian en dat lukt ze altijd!

Ik hou van de prachtige interieur inspiratie, locaties en fashion die ze delen maar vooral van de “april and may hearts” posts, waarin ze prachtige moodboards delen met actuele interieur ideeën die mij altijd weer inspireren en laten genieten. 

 

5. DANIELLA WITTE

Tussen alle december decoraties in blogland viel deze post van styliste daniella witte mij echt op.

Ik hou enorm van haar mooie inspirerende foto’s. Prachtige stillevens, vaak gecombineerd met (soms door haar geproduceerde) interieur items, prints, natuur en groen. In deze post deelt ze op haar geheel eigen wijze de 3 geschenken die ze kreeg voor kerst. 

 

 

Hopelijk hebben de blogs van december u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!