TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN APRIL 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van april 2013 komt van Ivonne van der Wal, interieurstylist. Voor interieuradvies of workshops kunt u terecht op haar website www.byggahome.nl. Bygga is Zweeds voor verbouwen. Voordat Ivonne op vakantie was geweest in Scandinavische landen sprak de stijl haar zeer aan.

Met name de eenvoud, rust en kleurgebruik vind Iyonne erg mooi. Na haar bezoeken in Noorwegen en Zweden is haar enthousiasme voor de Scandinavische woonstijl zeker niet afgenomen. Vandaar dat de top 5 geïnspireerd is door de Scandinavische woonstijl.

1. LEUK EN INSPIREREND


Hier veel mooie spullen, oud en nieuw worden mooi gecombineerd. Verder veel andere woon ideeën en… leuke spullen voor de kat.

2. EENVOUD, RUST, STRAK MET EEN VLEUGJE KLASSIEK


De interieurfoto’s zijn prachtig! Het vleugje klassiek geeft net dat beetje warmte in het strakke interieur.

3. STIJLVOL


Mooie foto’s van wonen in Scandinavische stijl. Vooral de eenvoud, rust en vergrijsde tinten spreken mij erg aan.

4. NAAST NATUREL OOK KLEUR IN HET INTERIEUR

Ook hier mooie foto’s die je kunnen inspireren op het gebied van Scandinavisch wonen. Naast zowel interieurs in natureltinten zijn er ook interieurs met mooi kleurgebruik.

interieurblog.villadesta.nl

5. OOK VOOR DE KIDS


Wanneer je opzoek bent naar inspiratie voor kinderkamers etc. Kun je hier goed terecht. Hier vind je ook leuke zelfmaak ideeën.

Hopelijk heeft een of meerdere van de bovengenoemde blogs u geinspireerd op gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!