Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Een trap is een onderdeel van een woning dat veel gebruikt wordt. U zult waarschijnlijk meerdere keren per dag naar boven en weer naar beneden lopen, misschien ook met schoenen aan. Het is daarom niet gek dat uw houten trap er na een aantal jaar niet meer zo mooi uit ziet als eerst. Gelukkig kunnen houten trappen goed gerenoveerd worden, waarbij er van alles mogelijk is.

Opknappen of andere look?

Naast dat trappen opgeknapt kunnen worden, kunt u er ook voor kiezen uw trap een totaal andere look te geven. Misschien is de vloer in uw huis veranderd in de afgelopen jaren, en wilt u hierbij een bijpassende trap. Of u bent mogelijk uitgekeken op uw huidige trap en vindt het tijd voor het nieuws, bijvoorbeeld een andere kleur. Ook is het natuurlijk een optie om de trap weer te herstellen in zijn originele staat.
In sommige woningen – maar ook in kantoren, winkelpanden, theaters, et cetera – is een trap een prominent object in bijvoorbeeld uw woonkamer, foyer of gang. Een traprenovatie kan dan veel betekenen voor de sfeer en uitstraling in deze ruimte.

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe kunnen wij elke trap weer mooi maken: zowel rechte trappen als trappen met een bocht of hoek. Ook is het toevoegen van antislipstrips mogelijk, zodat u minder snel uitglijdt op gladde sokken.

Advies en offerte op maat

Mocht u geïnteresseerd zijn in het door ons laten opknappen van uw houten trap, neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!