TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS

In samenwerking met Jelena Wurth van de beroepsvereniging voor interieurstylisten Crisp heeft Parket Onderhoud Service een top 5 samengesteld van de beste interieur blogartikelen van de maand januari.

1. THUIS BIJ PLANET FUR

Eénig Wonen – Deel dit op  

De schrijfster Karin omschrijft haar blog als haar eigen woonblad waarin ze elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel plaatst. Het artikel dat wij hebben gekozen voor onze Top 5 is een kijkje thuis bij de eigenaresse van woonblog Planet Fur: Marlous. Zij heeft haar huis prachtig ingericht met veel kleur.

eenigwonen.nl blog

2.  VERPAKKING VAN EEN VERFKWAST

Woonschrift – Deel dit op  

Een bijzondere verpakking van een verfkwast. Eigenlijk moet je wel even klikken om het te zien. Het ontwerp is van Simon Laliberté die praktisch gebruiksgemak combineert met out-of-the-box denken.

woonschrift.nl blog

3. BINNENKIJKEN BIJ JUT & JUL

Via Lin – Deel dit op  

Linda Hiemstra verbleef in een vakantiehuisje en dat inspireerde haar tot het schrijven van een artikel. Het huis is sfeervol ingericht en ligt in een ontspannende omgeving. Meer info: www.vakantiehuisjeeilandspolder.nl

vialing.nl interieurblog

4. WOONPLANT VAN DE MAAND JANUARI

100% feng shui – Deel dit op  

Elke maand behandelt het blog 100% feng shui een woonplant. In januari is dit de Areca. De plant haalt giftige stoffen uit de lucht en geeft daar een frisse oase voor terug.

100fengshui interiorblog

5. WE LOVE PARIS DIY KIT

Kidsroom Zuid – Deel dit op  

Er is niemand die niet van Parijs houdt. De liefde voor Parijs wordt gedeeld door kinderen, waarvoor Joel Henrique een knutselpakketje heeft gemaakt dat bestaat uit klassieke Parijse tafereeltjes.

interieurstyling blog

SHARE & INSPIRE!

Hopelijk heeft een of meerdere van de bovengenoemde blogs u geinspireerd op gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!