Woca Werkbladen Olie

Woca Werkbladen Olie

Woca Werkbladolie Wordt gebruikt voor de basisbehandeling en verzorging van keukentafelbladen en meubelen. Het geeft een krachtige bescherming tegen water en vuil. Woca Werkbladolie kunt u toepassen op zowel lichte als donkere houtsoorten. Het is geschikt voor kinderspeelgoed en is het woon biologisch aanbevolen.

Wissen

Vanaf: 27,50

Product Description

Woca Werkbladen beschrijving

Woca Werkbladen Olie Wordt gebruikt voor de basisbehandeling en verzorging van keukentafelbladen en meubelen. Het geeft een krachtige bescherming tegen water en vuil. Woca Werkblad Olie kunt u toepassen op zowel lichte als donkere houtsoorten. Het is geschikt voor kinderspeelgoed en is het woon biologisch aanbevolen.

Woca Werkbladen gebruiksaanwijzing

U dient Woca Werkblad Olie met een kwast op volledig schone en droge oppervlakken aan te brengen en de olie in te masseren met een polijst pad of waterproof schuurpapier. Woca Werkblad Olie dringt in het behandelde oppervlak en maakt het hout sterk water- en vuilafstotend. De olie laat de kleurnuances van het hout mooi uitkomen. Werkblad Olie naturel geeft donkere houtsoorten een gouden tint. De witte variant geeft het hout een lichte tint. Voor de nabehandeling van Woca Werkblad Olie dient u het volgende te doen: alle overtollige olie met een pluisvrije katoenen doek verwijderen en het oppervlak boenen met een schone, droge katoenen doek. Bij sterk absorberende oppervlakken kunt u de behandeling eventueel herhalen. Gebruik voor de dagelijkse reiniging Woca Intensiefreiniger of de Woca Zeep op een stevig uitgewrongen doek. Naar behoefte onderhouden met Werkblad Olie.

Woca Werkbladen eigenschappen

Woca Werkbladen Olie is verkrijgbaar in: 0,75 liter.
Woca Werkbladen Olie is verkrijgbaar in de kleuren: wit en naturel
Verbruik: 12-15 m2/l

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Werkbladen Olie.

Additional Information

Merk

Woca

Inhoud

0,75 Liter

Verbruik

12 – 15m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie