Woca Vlekverwijderaar 0,25L

Woca Vlekverwijderaar 0,25L

Met Woca Vlekkenverwijderaar verwijdert u doeltreffend plotseling ontstane vlekken. U kunt denken aan koffie- en rode wijnvlekken. Woca Vlekkenverwijderaar wordt geleverd in een pompspray. Het is geschikt voor kinderspeelgoed en het is woon biologisch aanbevolen.

17,95

Product Description

Woca Vlekverwijderaar beschrijving

Met Woca Vlekkenverwijderaar verwijdert u doeltreffend plotseling ontstane vlekken. U kunt denken aan koffie- en rode wijnvlekken. Woca Vlekkenverwijderaar wordt geleverd in een pompspray. Het is geschikt voor kinderspeelgoed en het is woon biologisch aanbevolen. Voor plotselinge spatten en vlekken wordt de Woca Vlekkenverwijderaar gebruikt. Bij voorkeur op vloeren van naaldhout en pitch pine. Het resultaat van de vlekkenverwijderaar is direct zichtbaar: het verwijdert doeltreffend en plaatselijk hardnekkige vlekken, zoals wijnvlekken en sporen die door schoenen worden achtergelaten.

Woca Vlekverwijderaar gebruiksaanwijzing

Besproei de vlek met Woca Vlekkenverwijderaar en wrijf deze uit met een borstel of een doek. Nadat de vlek is verwijderd moeten de geoliede vloeren worden bijgewerkt met onderhoudsolie. Gezeepte vloeren moeten opnieuw worden gezeept. Het is aanbevolen om het gebied rondom de vlek na de reiniging schoon te maken met Woca Zeep.

Woca Vlekverwijderaar eigenschappen

Woca Vlekverwijderaar is verkrijgbaar in: 0,25 liter.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

N.v.t.

Droogtijd

10 – 20 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie