Woca High Solid Masterolie

Woca High Solid Masterolie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca High Solid Masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe, onbehandelde of geschuurde houten vloeren. Woca Naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Woca Wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. geloogde vloeren als vuren, essen en eiken intact te houden en te versterken.

Wissen

Vanaf: 72,50 Vanaf: 50,75

Product Description

Woca Highsolid Masterolie beschrijving

Woca High Solid Masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe, onbehandelde of geschuurde houten vloeren. Woca naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Woca wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van eventueel geloogde vloeren als vuren, essen en eiken intact te houden en te versterken. Door de basisbehandeling met de Woca High Solid Masterolie wordt een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje in het bovenste poriënsysteem van het hout gevormd. De Woca behandeling kan steeds worden aangevuld met nieuwe olie.

Woca Highsolid Masterolie gebruiksaanwijzing

U kan de Woca Highsolid Masterolie aanbrengen met een kwast, oliespons of verfroller. Maar ook met een éénschijfsmachine. Voor de nabehandeling moet de vloer met een éénschijfsmachine of handmatig met een schone, droge katoenen doek worden drooggewreven.

Woca Highsolid Masterolie eigenschappen

Woca Highsolid Masterolie is verkrijgbaar in: 2,5 liter en 5 liter.
Woca Highsolid Masterolie is verkrijgbaar in de kleuren: wit, extra wit en naturel
Verbruik: 15-20 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Highsolid Masterolie.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

10 – 15m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie