Lecol Remover OH45 1L

Lecol Remover OH45 1L

Lecol Remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude Polish lagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterk verdund als reiniger gebruikt kan worden.

5 op voorraad

10,45

Product Description

Lecol Remover OH45 beschrijving

Lecol Remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude Polish lagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterk verdund als reiniger gebruikt kan worden. Lecol remover OH45 is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Lecol Remover OH45 kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum.

Lecol Remover OH45 Gebruiksaanwijzing

Grondreiniger: Het onderhoudsmiddel 1:3 tot 1:5 met warm water verdunnen, dit is afhankelijk van de vervuiling en de dikte van de laag. De vloer dient in gedeelten bewerkt te worden en het opgeloste vuil dient afgenomen te worden voordat de Lecol Remover opgedroogd is. Naspoelen met water. Tussendoorreiniger: Simpelweg de vloer afnemen met een doekje door circa 100-200 ml Lecol Remover aan een emmer toe te voegen. Om het te onderhouden kunt u voor gelakte houten vloeren Lecol Anti-Slip OH47, Lecol Easy Polish OH41, Lecol Easy Polish OH41 Extra mat of Lecol Master Polish V6 gebruiken. U heeft zo te zien veel keus met welk product u de houtenvloer gaat onderhouden. Voor extra uitleg over het product, kunt u op de product naam klikken of wij willen telefonisch uiteraard ook extra uitleg geven. Lecol Remover OH45 is een wateroplosbaar oplosmiddel.

Lecol Remover OH45 Eigenschappen

Lecol Remover OH45 is verkrijgbaar in: 1 liter
Verbruik: 50-100 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Remover OH45.
Veiligheidsblad voor de Lecol Remover OH45.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 per 100 – 200 ml

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak