Lecol Wax & Clean OH32 1L

Lecol Wax & Clean OH32 1L

Lecol Wax & Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag.

Uitverkocht

Product Description

Lecol Wax & Clean OH32 beschrijving

Lecol Wax Clean OH32 zorgt voor een reiniging van uw met was, balsem of met hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt Lecol Wax Clean OH32 voor een anti-sliplaag. Het product is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het kan indien nodig gewoon door de gootsteen gespoeld worden. Lecol Wax Clean OH32 laat na droging een dunne waslaag achter die uw vloer beschermd.

Lecol Wax & Clean OH32 gebruiksaanwijzing

Lecol Wax Clean OH32 is bedoelt voor vloeren die behandeld zijn met was, balsem of hardwas. U voegt 200-300ml Lecol Wax Clean OH32 toe aan een emmer met 10 liter water. U kunt het product na 10-14 dagen nadat de vloer behandeld is met hardwasolie, balsem of was aanbrengen. U neemt de vloer af met een dweil of doek. Bij teveel gebruik van water ontstaan er plassen op uw vloer, dus de dweil/doek goed uitwringen. De dunne waslaag die achterblijft door Lecol Wax Clean OH32 kan geboend worden met een boenblok naar keuze. Nadat u Lecol Wax Clean OH32 vaker gebruikt, ontstaan er meerdere lagen op elkaar. Als er stapellagen ontstaan dient u deze eerst grondig te verwijderen met Lecol Wax Remover OH34. Alle Lecol producten dienen altijd in originele verpakkingen gesloten bewaard te worden. Verpakking vorstvrij bewaren. Gebruikte gereedschappen kunt u reinigen met water.

Lecol Wax & Clean OH32 eigenschappen

Lecol Wax Clean OH32 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 200-300 ml/10 liter water voor 100m2 vloer.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Wax & Clean OH32.
Veiligheidsblad voor de Lecol Wax & Clean OH32.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 per 200 – 300 ml

Droogtijd

30 – 45 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Productsoorten

was, Onderhoud Was