Lecol Protech 1K Finish

Lecol Protech 1K Finish

LET OP MERKVERANDERING:
zie productbeschrijving voor meer informatie of neem contact op.

Product Description

HETZELFDE PRODUCT IN EEN NIEUW JASJE

Dit vertrouwde Lecol product wordt sinds kort geleverd onder het merk Loba en is voorzien van een nieuwe productverpakking. Concreet houdt dit in dat het uiterlijk van het product en de breedte in varianten is veranderd. Deze verandering van merk doet niets af aan de kwaliteit van het product. Heeft u alsnog vragen over dit product, neem dan gerust contact op.

 

De nieuwe versie van dit product is Loba WS EasyFinish.

Kijk voor meer informatie over de productnaamveranderingen op de Lecol artikelwijzer.

 


Lecol Protech 1K Finish beschrijving

Lecol Protech 1K Finish is net als de Lecol Protech Primer geschikt op al het stootvast verlijmd parket en andere houtenvloeren plus parket op vloerverwarming en niet geschikt op Kambala. Lecol Protech 1K Finish is niet geschikt voor sportvloeren. Dit product is een waterlak die de vloer isoleert en de natuurlijke kleur blijft behouden. Heeft u een exotische vloer? dan raden wij u Lecol Protech Primer aan.

Lecol Protech 1K Finish gebruiksaanwijzing

De beste omstandigheden zijn: de ruimte op kamertemperatuur, en de luchtvochtigheid 65%. De droogtijd is afhankelijk van het houttype. U brengt simpelweg de lak aan met de speciale Lecol-waterlakroller vanuit een lakemmer (materiaal dus niet vanuit de verpakking op de vloer gieten). De daaropvolgende laag mag pas aangebracht worden als de vorige laag helemaal droog is. Het reinigen van gebruikt gereedschap kan met water gedaan worden. Product niet in de afvoer laten verdwijnen. Lecol Protech 1K Finish vorstvrij bewaren. In de ruimte niet eten drinken en roken. Het dragen van handschoenen wordt aanbevolen. De met Lecol Protech 1K Finish behandelde vloer kan onderhouden worden met Lecol Clean OH49, Lecol Remover OH45, Lecol Master Polish V6 mat of glanzend, Lecol Easy Polish OH41 half mat of extra mat en of Lecol Anti-Slip Polish OH47. Bij rollen is de vloer droog na 3-4 uur, bij spatelen is de vloer droog na 30-60 minuten. Lecol ProTech 1K Finish kan gepolijst worden na 4-6 uur na behandeling. Vervolgens de eerste 2 weken (14 dagen) geen onderhoudsmiddelen gebruiken, en geen kleden op de vloer neerleggen.

Lecol Protech 1K Finish eigenschappen

Lecol Protech 1K Finish is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter
Lecol Protech 1K Finish is verkrijgbaar in de kleuren: mat, extra mat en glanzend (5 liter)

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol ProTech 1K Finish.
Veiligheidsblad voor de Lecol ProTech 1K Finish.

 

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

10m2 p/l

Droogtijd

4 – 6 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak