Lecol Conditioner OH25 1L

Lecol Conditioner OH25 1L

Lecol Conditioner OH25 is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met Lecol VL95, VL96 of Loba HS olie. Daarnaast is Lecol conditioner OH25 geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld zijn met hardwax olie.

Wissen

Vanaf: 17,45

Product Description

Lecol Conditioner OH25 beschrijving

Lecol Conditioner OH25 is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met Lecol VL95, VL96 of Loba HS olie. Daarnaast is Lecol conditioner OH25 geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld is met hardwax olie. Echter is de witte variant, de Lecol Conditioner wit OH25 hiervoor niet geschikt.
Ook is Lecol Conditioner OH25 niet geschikt voor UV geoliede vloeren of vloeren welke behandeld zijn met lak.

Heeft u een vloer behandeld in een kleurolie, dan kunt u onze onderhoudsolie mengen met een kleurpigment in de kleur van uw vloer.

Lecol Conditioner OH25 gebruiksaanwijzing

Indien uw parket of houten vloer licht verontreinigd is, kunt u Lecol conditioner OH25 gebruiken in combinatie met een katoenen doek. Wrijf vervolgens licht de Lecol Conditioner in met een katoenen doek. Lecol Conditioner OH25 heeft dan zowel een gereinigde als ook een voedende werking. Is uw parket of houten vloer erg vervuild dan kunt u Lecol Conditioner OH25 gebruiken tijdens een machinale reiniging met behulp van een boenmachine, bijvoorbeeld de Floormac PE 300. U besprenkelt de vloer rijkelijk met Lecol conditioner OH25, vervolgens boent u het vuil los met behulp van een groene pad onder de boenmachine. Vervolgens dient u het residu van de vloer op te nemen met schone doeken, daarna kan de vloer nog één maal dun behandeld worden met Lecol conditioner OH25. Het behandelen van uw vloer met Lecol conditioner OH25 past u 5 tot 12 keer per jaar toe, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit. Naast deze periodieke onderhoudsbeurten kunt u de vloer wekelijks onderhouden met Lecol Clean OH49. Lecol Conditioner OH25 alleen verwerken bij kamertemperatuur, zorg voor een goede ventilatie en zorg dat zowel huisdieren als personen tijdens de behandeling niet in de te bewerken ruimten aanwezig zijn.

Lecol Conditioner OH25 eigenschappen

Lecol Conditioner OH25 is verkrijgbaar in: 1 liter.
Lecol Conditioner OH25 is verkrijgbaar in de kleuren: wit en transparant
Verbruik: 100 m2/l.

Aanvullende informatie:

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Conditioner OH25 Naturel.
Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Conditioner OH25 Wit.
Veiligheidsblad voor de Lecol Conditioner OH25 Naturel.
Veiligheidsblad voor de Lecol Conditioner OH25 Wit.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 p/l

Droogtijd

4 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Productsoorten

Olie, Onderhoud Olie