Lecol Clean OH49 1L

Lecol Clean OH49 1L

Lecol Clean OH49 is een geconcentreerd reinigingsmiddel dat vet en vuil oplost. Het heeft een aangename geur en is te verdunnen met water.

 

 

Uitverkocht

Product Description

Lecol Clean OH49 beschrijving

Lecol Clean OH49 is een geconcentreerd reinigingsmiddel dat vet en vuil oplost. Het heeft een aangename geur en is te verdunnen met water. Lecol Clean OH49 is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas, kunststof vloeren. De Lecol Clean OH49 is een watergedragen geconcentreerde reiniger geschikt voor ‘dagelijkse’ reiniging. Het product beschikt over een kindonvriendelijke sluiting, vormt geen belasting voor zwangere vrouwen en er is geen sprake van langdurige geurbelasting.

Lecol Clean OH49 gebruiksaanwijzing

U kunt het met de hand aanbrengen, een normale dosering van 50-100 ml Lecol Clean OH49 toevoegen aan 10 liter zuiver water en daar het oppervlak mee behandelen. Alleen bij glas is het noodzakelijk om het na te spoelen of droog te wrijven. Ook kunt u het machinaal reinigen. Afhankelijk van hoe vuil het is met water verdunt toepassen. Het vuil dat opgelost is afnemen voor het opgedroogd is. Om het schuimen bij het vuil afnemen te verminderen, circa 10 ml antischuimmiddel aan het waterreservoir toevoegen. Bij een sterkere vervuiling mag u meer toevoegen van het product. Naspoelen of droogwrijven is alleen bij glas noodzakelijk.

Lecol Clean OH49 eigenschappen

Lecol Clean OH49 is verkrijgbaar in: 1 liter
Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Clean OH49.
Veiligheidsblad voor de Lecol Clean OH49.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

100m2 per 50 – 100 ml

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak, Olie